reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Olusia7982 leczyłam się od jakiś 7 lat przyczyna niepłodności nieznana podejrzewali u mnie pco i na początku trzymali się tego ,a potem nic na ten temat nie mówili stymulowali mnie lekami i nic nie wychodziło, miałam raz inseminacje z dwa lata temu potem zrobił mi się polip jakiś maleńki i skierowali mnie na histeroskopię która wskazała rozrost złożony endometrium i leczyłam się z tego półtora roku i teraz stwierdziliśmy że musimy się za to porządnie wziąść i zdecydowaliśmy się na in vitro i to nasze pierwsze podejście. Lekarz mówił że się ładnie będę stymulować bo mam dobre amh no niestety okazało że reakcja na gonal była słaba dołożyli mi menopur i cetrotide miałam jeden pęcherzyk dominujący i lekarz mi przedłużył proces stymulacji żeby jeszcze jakieś pęcherzyki urosły w efekcie przy punkcji pobrali mi 4 komórki z czego trzy się zapłodniły, a przeżyły 2 i miałam podaną 1 blastocystę w piątej dobie po punkcji (mówili że jest książkowa bardzo ładna)drugą zamroziliśmy ;) i efekt jest!!!:-) nie wierzę cały czas że tam jest w 16 dniu beta 1400 dziś 17 dzień i chce żeby ten cudzik trwał i tylko się martwię tym anty tpo bo oni mi nie dali żadnych leków tylko bardzo dużo witamin i czekam na wizytę 28.10 .ja tsh,ft3,ft4 miałam zawsze dobre tylko anty tpo podwyższone ,ale jak byłam u endykrynologa z rok temu to on powiedział ze nie muszę brać żadnych leków .....i oto moja historia mam nadzieję że nam wszystkim starającym się uda .....:tak::tak:

leaa1 ale historia;-) oby dalej wszystko też było książkowo a nawet bajecznie :-p a w ogole o co chodzi z tymi rozrostami w endometrium? raz jest prosty czy tam poprzeczny a raz złożony? jak jest dobrze?
aisa77 szybko czas zleci a potem już tylko lepiej z dnia na dzień ;-)
dorotav trzymam kciuki za cudo, niech rośnie zdrowe;-P
Olusia pożywny ten posiłek ;-)
ladygodiva, hess udanych wizyt
lilia trzymam kciuki za komóry i za seksik na szkiełku :-p
sykatynka wysokiej bety;-)

Olusia w telefonie nie widze Twojego dania.

A ja wracam z Olsztyna, bylam u znajomych i przy okazji kupic kurtke zimowa ale nic nie kupilam :( Za to po drodze zajedziemy na mojego ulubionego kebaba bo chodzi za mna od kilku tygodni. Troche pozna pora ale co tam ;)

Olusia7982 - chyba będę jedyną osobą, która nie podzieli zachwytu na widok Twojego jedzenia ;-) Miałam okazję kiedyś próbować tego (akurat inne smaki) przy okazji odwiedzin chrześnicy i uważam, że to najpaskudniejsze jedzenie pod słońcem ;-) I w ogóle nie wiem, jak dzieci mogą to jeść (o dorosłych nie wspominając), ble! :baffled: No ale po to mamy różne rzeczy, żeby każdy znalazł coś dla siebie :-)

kate_p7 - nie dziękuję ;-)

Jutro poniedziałek :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) !!!!!!!!

reklama
Hess no wiem ze to nie cudowny zestaw ale jak nie ma innej opcji to musze to zjesc...wazne ze cos zjem i ma dobre skladniki odzywcze..a jak nie moge jesc tych wszystkich kebabow, frytek itp? obiad tez ciezko mi zjesc caly, chyba ze zupy to jeszcze tak...:tak: no ale kazdy ma prawo miec swoje zdanie i lubiec co innego... hehe

Do góry