Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olusia7982 - nie no, ja rozumiem, że lesze to niż nic.....jakbym ja nie miała wyboru i tylko takie rzeczy by mi wchodziły, to też bym jadła :-) Ale na dzień dzisiejszy nie jest to to, co tygryski lubią najbardziej ;-)
kate_p7 ja miałam rozrost endometrium złożony bez atypi ,a potem przeszło w prosty po pół roku leczenia zrobili mi też laparoskopie czy nie mam żadnych ognisk poza macica i się okazało że jest ok. Na szczęście!! przyczyną zła praca hormonów prawdopodobnie byłam zle leczona i jeszcze do tego często się to zdaża u osób z nadwagą;(i to też może być przyczyną niepłodności) i dość długo leczyłam bo musiałam mieć zablokowane hormony żeby nie potegowały tego.
Olusia dobrze, że jesz, tym bardziej, że to Ci wchodzi i Cię nie odrzuca. Osobiście uwielbiam kaszki, szczególnie bananową :-). Mnie z kolei odrzuciło totalnie od kurczaka i kotletów mielonych. Spróbowałam dzisiaj u teściowej mielonego i o mały włos a źle by się to skończyło :-)
Leaa super, że udało się Tobie za pierwszym razem.Będzie wszystko dobrze, beta piękna i na wizycie zobaczysz już pęcherzyk ciążowy :-). Też zapierwszym razem mi się udało. Zostały mi tylko dwa blastki, które mi podali, żadnych mrozaczków nie mam. A jutro zacznę 10 tydzień
Dorotka jak się czujesz?
Lilia trzymam kciuki za udane zbiory w kurniku
Ladygodiva powodzenia na wizycie.pozdrów Invictę ode mnie
Hess gdybys czytała forum to byś wiedziała ze ciąża dla niektórych to trudności ...... Np z nadmiernymi wymiotami , ja taki sam Zestaw jak olusia przyjmowałam do niedawna (oprócz kaszki bo wychodziła szybciej niz sie ją przyrządza ) Ja i Olusia mamy tak silne wymioty ze łapiemy sie wszystkiego co zostanie pchociaz na chwile w żołądku chociaż odpukać jamod kilku dobrych dni nie wymiotuje ale ciiii nie zapeszam za to sikanie co 5 min z zegarkiem w ręku mi sie włączyło młody chyba przytula sie do pęcherza
Olusia a ty OPR dostaniesz , chora i sie szlajasz ?!?! Masz 2 maleństwa pod sercem i trzeba nawet zakupy odpuścić i sie wyleczyć a co dopiero wycieczki w ładną pogodę i jeszcze na antybiotyku !!!!!
Lilia jutro twoj wielki dzięki wiec kciukaski z Franusiem trzymamy
genna nie bylam daleko, 10 min od domu ale juz nie moglam wysiedziec w domu... musialam sie na chwile ruszyc z domu... zreszta troszke pochodzilismy, troszke posiedzielismy na sloneczku i do domku...;-) mialam taki szaliczek ubrany na szyje wiec mi nie wialo w nia... antybiotyk wczoraj skonczylam, biore jeszcze oslonowe na zoladek...
Lilia kciuki za jutro !!;-)