reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Olusia7982 - nie no, ja rozumiem, że lesze to niż nic.....jakbym ja nie miała wyboru i tylko takie rzeczy by mi wchodziły, to też bym jadła :-) Ale na dzień dzisiejszy nie jest to to, co tygryski lubią najbardziej ;-)

reklama
kate_p7 ja miałam rozrost endometrium złożony bez atypi ,a potem przeszło w prosty po pół roku leczenia zrobili mi też laparoskopie czy nie mam żadnych ognisk poza macica i się okazało że jest ok. Na szczęście!! przyczyną zła praca hormonów prawdopodobnie byłam zle leczona i jeszcze do tego często się to zdaża u osób z nadwagą;(i to też może być przyczyną niepłodności) i dość długo leczyłam bo musiałam mieć zablokowane hormony żeby nie potegowały tego.

Olusia dobrze, że jesz, tym bardziej, że to Ci wchodzi i Cię nie odrzuca. Osobiście uwielbiam kaszki, szczególnie bananową :-). Mnie z kolei odrzuciło totalnie od kurczaka i kotletów mielonych. Spróbowałam dzisiaj u teściowej mielonego i o mały włos a źle by się to skończyło :-)

Leaa super, że udało się Tobie za pierwszym razem.Będzie wszystko dobrze, beta piękna i na wizycie zobaczysz już pęcherzyk ciążowy :-). Też zapierwszym razem mi się udało. Zostały mi tylko dwa blastki, które mi podali, żadnych mrozaczków nie mam. A jutro zacznę 10 tydzień :)

Dorotka jak się czujesz?

Lilia trzymam kciuki za udane zbiory w kurniku :tak:

Ladygodiva powodzenia na wizycie.pozdrów Invictę ode mnie

Hess również powodzenia jutro :tak:

Sykatynka kciukasy za wysoką betę :-)

Hess gdybys czytała forum to byś wiedziała ze ciąża dla niektórych to trudności ...... Np z nadmiernymi wymiotami , ja taki sam Zestaw jak olusia przyjmowałam do niedawna (oprócz kaszki bo wychodziła szybciej niz sie ją przyrządza ) Ja i Olusia mamy tak silne wymioty ze łapiemy sie wszystkiego co zostanie pchociaz na chwile w żołądku :) chociaż odpukać jamod kilku dobrych dni nie wymiotuje :) ale ciiii nie zapeszam :) za to sikanie co 5 min z zegarkiem w ręku mi sie włączyło :) młody chyba przytula sie do pęcherza :)

Olusia a ty OPR dostaniesz , chora i sie szlajasz ?!?! Masz 2 maleństwa pod sercem i trzeba nawet zakupy odpuścić i sie wyleczyć a co dopiero wycieczki w ładną pogodę i jeszcze na antybiotyku !!!!!

Lilia jutro twoj wielki dzięki wiec kciukaski z Franusiem trzymamy :)

genna nie bylam daleko, 10 min od domu ale juz nie moglam wysiedziec w domu... musialam sie na chwile ruszyc z domu... zreszta troszke pochodzilismy, troszke posiedzielismy na sloneczku i do domku...;-) mialam taki szaliczek ubrany na szyje wiec mi nie wialo w nia... antybiotyk wczoraj skonczylam, biore jeszcze oslonowe na zoladek...:tak:

Lilia
kciuki za jutro !!;-)

Ladygodiva życzę Ci, żeby ten ostatni mrozaczek został braciszkiem lub siostrzyczką dla Twojej córuni :tak:

Olusia domyślam się, że trudno wytrzymać Ci w domu, jednak pamiętaj, że poważne choróbsko Cię dopadło. Proszę grzecznie słuchać się lekarza ;-)

reklama
Do góry