Olusia7982 - nie no, ja rozumiem, że lesze to niż nic.....jakbym ja nie miała wyboru i tylko takie rzeczy by mi wchodziły, to też bym jadła :-) Ale na dzień dzisiejszy nie jest to to, co tygryski lubią najbardziej ;-)
reklama
kate_p7 ja miałam rozrost endometrium złożony bez atypi ,a potem przeszło w prosty po pół roku leczenia zrobili mi też laparoskopie czy nie mam żadnych ognisk poza macica i się okazało że jest ok. Na szczęście!! przyczyną zła praca hormonów prawdopodobnie byłam zle leczona i jeszcze do tego często się to zdaża u osób z nadwagą;(i to też może być przyczyną niepłodności) i dość długo leczyłam bo musiałam mieć zablokowane hormony żeby nie potegowały tego.
Olusia dobrze, że jesz, tym bardziej, że to Ci wchodzi i Cię nie odrzuca. Osobiście uwielbiam kaszki, szczególnie bananową :-). Mnie z kolei odrzuciło totalnie od kurczaka i kotletów mielonych. Spróbowałam dzisiaj u teściowej mielonego i o mały włos a źle by się to skończyło :-)
Leaa super, że udało się Tobie za pierwszym razem.Będzie wszystko dobrze, beta piękna i na wizycie zobaczysz już pęcherzyk ciążowy :-). Też zapierwszym razem mi się udało. Zostały mi tylko dwa blastki, które mi podali, żadnych mrozaczków nie mam. A jutro zacznę 10 tydzień
Dorotka jak się czujesz?
Lilia trzymam kciuki za udane zbiory w kurniku
Ladygodiva powodzenia na wizycie.pozdrów Invictę ode mnie
Hess również powodzenia jutro
Sykatynka kciukasy za wysoką betę :-)
Leaa super, że udało się Tobie za pierwszym razem.Będzie wszystko dobrze, beta piękna i na wizycie zobaczysz już pęcherzyk ciążowy :-). Też zapierwszym razem mi się udało. Zostały mi tylko dwa blastki, które mi podali, żadnych mrozaczków nie mam. A jutro zacznę 10 tydzień
Dorotka jak się czujesz?
Lilia trzymam kciuki za udane zbiory w kurniku

Ladygodiva powodzenia na wizycie.pozdrów Invictę ode mnie
Hess również powodzenia jutro

Sykatynka kciukasy za wysoką betę :-)
genna
Fanka BB :)
Hess gdybys czytała forum to byś wiedziała ze ciąża dla niektórych to trudności ...... Np z nadmiernymi wymiotami , ja taki sam Zestaw jak olusia przyjmowałam do niedawna (oprócz kaszki bo wychodziła szybciej niz sie ją przyrządza ) Ja i Olusia mamy tak silne wymioty ze łapiemy sie wszystkiego co zostanie pchociaz na chwile w żołądku
chociaż odpukać jamod kilku dobrych dni nie wymiotuje
ale ciiii nie zapeszam
za to sikanie co 5 min z zegarkiem w ręku mi sie włączyło
młody chyba przytula sie do pęcherza 
Olusia a ty OPR dostaniesz , chora i sie szlajasz ?!?! Masz 2 maleństwa pod sercem i trzeba nawet zakupy odpuścić i sie wyleczyć a co dopiero wycieczki w ładną pogodę i jeszcze na antybiotyku !!!!!
Lilia jutro twoj wielki dzięki wiec kciukaski z Franusiem trzymamy
Olusia a ty OPR dostaniesz , chora i sie szlajasz ?!?! Masz 2 maleństwa pod sercem i trzeba nawet zakupy odpuścić i sie wyleczyć a co dopiero wycieczki w ładną pogodę i jeszcze na antybiotyku !!!!!
Lilia jutro twoj wielki dzięki wiec kciukaski z Franusiem trzymamy
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
genna nie bylam daleko, 10 min od domu ale juz nie moglam wysiedziec w domu... musialam sie na chwile ruszyc z domu... zreszta troszke pochodzilismy, troszke posiedzielismy na sloneczku i do domku...;-) mialam taki szaliczek ubrany na szyje wiec mi nie wialo w nia... antybiotyk wczoraj skonczylam, biore jeszcze oslonowe na zoladek...
Lilia kciuki za jutro !!;-)

Lilia kciuki za jutro !!;-)
Ladygodiva
aisa, dzieki! pozdrowie. szkoda ze kuuurde znowu tam w tej sprawie ide. wolalabym na serduszkowe jutro isc. shit shit shit!!!!
Ladygodiva życzę Ci, żeby ten ostatni mrozaczek został braciszkiem lub siostrzyczką dla Twojej córuni 
Olusia domyślam się, że trudno wytrzymać Ci w domu, jednak pamiętaj, że poważne choróbsko Cię dopadło. Proszę grzecznie słuchać się lekarza ;-)

Olusia domyślam się, że trudno wytrzymać Ci w domu, jednak pamiętaj, że poważne choróbsko Cię dopadło. Proszę grzecznie słuchać się lekarza ;-)
Ladygodiva
aisa, biore 2 ostatnie. jeden jest tak mizerniutki ze mi bedzie szkoda placic za crio jego. wiec biore
blizniacza mi nie grozi
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny macie racje !! troche przecholowalam !! nie bylam dlugo.. ale chcialam sie troszke dotlenic !!
siedze w tym zamknieciu tyle czasu... 
siedze w tym zamknieciu tyle czasu... 
reklama
Ladygodiva
olusia, dbaj o siebie bo teraz sezon na choroby a pogoda zdradliwa jest.
ja lezalam plackiem na sofie w salonie kilka miesiecy. to byl hardkor.
ja lezalam plackiem na sofie w salonie kilka miesiecy. to byl hardkor.
Podziel się: