reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
calineczkaa dobrze, że nic Ci nie jest:tak:

Dziewczyny spokojnych i radosnych Świąt, oraz oby Nowy rok, był tym szczęśliwym;-) choinka-ruchomy-obrazek-0048.gif

Załączniki

• choinka-ruchomy-obrazek-0048.gif
    choinka-ruchomy-obrazek-0048.gif
    48,5 KB · Wyświetleń: 58
Sykatynka, no widzisz, chyba jestem czarnownicą:-)Dobrze, że masz tylko jedną.
Ja swoimi mutacjami już się nie przejmuję.
Dziękuję Bogu, że jestem zdrowa, a co tam jakieś mutacje, jak ma być dziecko to będzie, nie mogę przewartościowywać życia pod tym kątem, bo szybko, jak się przekonałam, można je stracić.
Jest też dobre info, umówiłam się na konsultację do szpitala Medicover na histeroskopię na 05.01;-)Oczywiście na NFZ;-)

calineczkaa dobrze że nic ci nie jest :tak:

agulla84 wyniki dopiero między godz. 15-17. Dobrze że dziś poszłam bo jutro laboratorium tylko do 11 czynne a w sobotę 27.12 zamknięte musiałabym czekać do poniedziałku.

mmm... kiedy testujesz ?

calineczkaa dobrze że nic ci nie jest
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
\

Inka trzymam kciuki !!;-)

Moj mial miec dzis wolne ale musial pojechac do pracy... i zostalam sama... a cos pobolewa mnie brzuch....wlasnie leze sobie... wrocilam ze sklepu, kupilam ostatnie prezenty i zrobilam zakupy, nadzwigalam sie i teraz mnie wszystko boli... :tak:

Wzielam magnez i nospe i leze...wczoraj wieczorem mialam silne takie skurcze ale przeszlo po zazyciu lekow... leze sobie teraz.... :-(

Inka i jak tam?;-)

Tola no wlasnie kiedy ty testujesz? ty bralas blastke? bo juz sie pogubilam?:tak:

mmm kiedy robisz bete?;-)

reklama
Do góry