reklama

Kto po in vitro?

reklama
mmm ty mialas podane 3 dniowe zarodeczki? :tak:w 10 dpt juz cos powinno wyjsc:tak: chcesz tyle czekac? ja robilam bete w 11dpt a to tylko dlatego ze zblizal sie weekend i dziewczyny mnie namawialy... hehe

Inka bardzo mi przykro... myslalam ze bedziesz miala najpiekniejszy prezent na Swieta... :-( moze nic straconego... moze powtorz jeszcze raz... nie kazdy zarodek implantuje sie tak szybko...

Inka a Ty robiłaś teraz 6dpt blastusia z tego co kojarzę? Ja po ostatnim transferze też zrobiłam betę 6 dnia i też wyszła negatywna, 9 powtórzyłam i niestety... Trzymaj się... szczególnie teraz, w takie beznadziejne dni świąteczne :(

U mnie czarna dupa. W niedzielę dostałam @ po 40 dniach. Dzisiaj byłam na wizycie w 3dc, miałam dostać recepty na zastrzyki i zacząć stymulację a wyszłam z gabinetu z receptą na antyki, mam 2 torbiele na prawym jajniku :( Mój lekarz ewidentnie popełnił ogromny błąd z tym naturalnym cyklem, sama sugerowałam mu antykoncepcję przed stymulacją... ale on chciał naturalnie. No to jest... Odechciewa mi się wszystkiego.

agulla moja druga blastka padła przy rozmrażaniu, nie mam po kogo wracać. Jeszcze nie wiem co zrobię może zmienię klinikę a może dam sobie spokój to już 6 transferów może już czas odpuścić.

Migotka25 tak 6dpt 6-dniowej blastki. Przykro mi że stymulacja Ci się przesunie.:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry