reklama
Tola przykro mi , masz po kogo wracać?.
U mnie niestety blastka padła przy rozmrażaniu i muszę zaczynać od początku. Ja już bym chciała działać dalej wtedy dużo łatwiej mi to znieść ale czekam na decyzję mojego męża, potrzebuje czasu żeby się zastanowić czy chce dalej próbować. Pokłóciliśmy się przez to i niestety święta nie były miłe, mamy ciche dni:-( Nie wiem co zrobię jak mi powie że ma już dość, ja tak nie mogę mam gorsze dni, bywa że mam wszystkiego dość ale tak naprawdę chyba nigdy się nie poddam
U mnie niestety blastka padła przy rozmrażaniu i muszę zaczynać od początku. Ja już bym chciała działać dalej wtedy dużo łatwiej mi to znieść ale czekam na decyzję mojego męża, potrzebuje czasu żeby się zastanowić czy chce dalej próbować. Pokłóciliśmy się przez to i niestety święta nie były miłe, mamy ciche dni:-( Nie wiem co zrobię jak mi powie że ma już dość, ja tak nie mogę mam gorsze dni, bywa że mam wszystkiego dość ale tak naprawdę chyba nigdy się nie poddam
mizanka1@o2.pl
Zaciekawiona BB
hej.Czy któraś z Was może opisać mi objawy po transferze...jestem 5 dzień po wprowadzeniu blastki.Piersi nie bolą jedynie brzuch pobolewa jak na okres.Proszę o odpowiedz:-
-
-(!!!
dorotav tak myślałam że to trzeba stopniowo odstawić dwa razy pytałam Pani dr. twierdzi że od razu 
mizanka1@o2.pl nie doszukuj się objawów u każdego jest inaczej musisz cierpliwie czekać na bete, kiedy planujesz testować ?

mizanka1@o2.pl nie doszukuj się objawów u każdego jest inaczej musisz cierpliwie czekać na bete, kiedy planujesz testować ?
agulla84
Fanka BB :)
Inka Tola tak mi przykro!!!
lilka-1986
Fanka BB :)
Mizanka tak jak inka pisze nie doszukuj się objawów bo każda ma inaczej. Mnie brzuch bolał od 2 dpt i się udało. Teraz jestem w ciąży naturalnej i nie miałam żadnych objawów oprócz braku @. Trzymam kciuki
reklama
mizanka1@o2.pl
Zaciekawiona BB
Jak nie zaczne krwawic to planuje 02.01. pojechac na do Lublina na hcg
Podziel się: