reklama
kurcze sama nie wiem co o tym myśleć wiem że wynik nie wygląda dobrze ale chyba wstrzymam się z odstawianiem leków i w poniedziałek jeszcze powtórzę bete. Znalazłam moje stare wyniki były dwa zarodki i 9dpt było 8,9 / 12dpt - 63 / 15dpt- 461 więc może tak już mam że późno się zagnieżdżają. Wtedy nie skończyło się to dobrze więc teraz też nie liczę na wiele ale może... co myślicie ?
lilka-1986
Fanka BB :)
Inka u mnie w labo ciąża jest od powyżej 5. Nie wiem jak w Twoim
Ewelajna86.
Zaangażowana w BB
Witajcie dziewczynki
Ja miałam ciężki tydzien . w poniedziałek trafilam do szpitala z krwotokiem i bylam pewna ze stracilam kruszynke. Na szczescie dzidzia walczy. W środę przed wypisem robili mi USG i dzidzia rośnie i serduszko bije i okazało się ze SA 2 pęcherzyki lecz druga dzidzia się nie pojawiła bo jest pusty. Święta przelezalam bo sa takie zalecenia lekarza, mdlosci mecza piersi bola a wczoraj pierwsze zyg.....
po świętach miałam do pracy wrócić ale teraz juz się przedłuża na kilka miesiecy :-)
Ja miałam ciężki tydzien . w poniedziałek trafilam do szpitala z krwotokiem i bylam pewna ze stracilam kruszynke. Na szczescie dzidzia walczy. W środę przed wypisem robili mi USG i dzidzia rośnie i serduszko bije i okazało się ze SA 2 pęcherzyki lecz druga dzidzia się nie pojawiła bo jest pusty. Święta przelezalam bo sa takie zalecenia lekarza, mdlosci mecza piersi bola a wczoraj pierwsze zyg.....
mizanka1@o2.pl
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczynki!!! Sorki,że sie tak długo nie odzywałam ale ostatnio mam sporo problemów..........We wtorek miałam drugi transfer ale chyba znowu nic z tego nie wyszło.W czwartek rano przestałam cokolwiek odczuwać.Boli mnie tylko brzuch jak na okres.Czy jestem już po???Pomóżcie!!!:-(
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Inka bardzo mi przykro :-( masz po kogo wracac? ty mialas podane 3 dniowe czy blastusia?
Ewelajna86 dobrze ze sie to tylko na strachu skonczylo i ze jest ok... loooo matko dwa pecherzyki, szkoda ze w jednym brakuje serduszka.. ale najwazniejsze ze jeden maluszek walczy dzielnie
lez jak najwiecej....
Hess milego urlopowania sie..
Ja przez te swieta pożarłam jak swinka, ze nie umialam wstac od stolu tak mi bylo ciezko i w ogole ciezko mi sie rusza he he .... nawet nie chce wchodzic na wage...
hi hi a tak poza tym kuruje sie czosnkiem, herbatka z miodem i cytrynka i troszke mi lepiej ;-)
Ewelajna86 dobrze ze sie to tylko na strachu skonczylo i ze jest ok... loooo matko dwa pecherzyki, szkoda ze w jednym brakuje serduszka.. ale najwazniejsze ze jeden maluszek walczy dzielnie

Hess milego urlopowania sie..

Ja przez te swieta pożarłam jak swinka, ze nie umialam wstac od stolu tak mi bylo ciezko i w ogole ciezko mi sie rusza he he .... nawet nie chce wchodzic na wage...

Witam po świętach
My też sobie życzymy z moimi rodzicami bo tylko ich już mamy tego jednego marzenia które jest najwazniejsze dla naszej 4
Dziś 7 zastrzyk gonapeptylu, 2 stycznia wizyta w klinice, kontrola podwozia i hormonów i chyba już stymulacja. Jestem już wyjadaczka jesli chodzi o ivf ale to mój drugi długi protokół, dostałam @ w 4 dniu gonapetylu co jest 4 dniam odstawienie antyków-ale jakaś skąpa ta @ i nie wiem czy to ok
ostatnio menopur i gonal miałam dołaczony 9 dnia gonapeptylu.
U nas się zacznie od poniedziałku szaleństwo-formalności z bankiem bo bierzemy hipoteke pod dom, klinika, czyli w nowy Rok wchodze na wariackich papierach
My też sobie życzymy z moimi rodzicami bo tylko ich już mamy tego jednego marzenia które jest najwazniejsze dla naszej 4

Dziś 7 zastrzyk gonapeptylu, 2 stycznia wizyta w klinice, kontrola podwozia i hormonów i chyba już stymulacja. Jestem już wyjadaczka jesli chodzi o ivf ale to mój drugi długi protokół, dostałam @ w 4 dniu gonapetylu co jest 4 dniam odstawienie antyków-ale jakaś skąpa ta @ i nie wiem czy to ok

U nas się zacznie od poniedziałku szaleństwo-formalności z bankiem bo bierzemy hipoteke pod dom, klinika, czyli w nowy Rok wchodze na wariackich papierach

reklama
Podziel się: