reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kurcze sama nie wiem co o tym myśleć wiem że wynik nie wygląda dobrze ale chyba wstrzymam się z odstawianiem leków i w poniedziałek jeszcze powtórzę bete. Znalazłam moje stare wyniki były dwa zarodki i 9dpt było 8,9 / 12dpt - 63 / 15dpt- 461 więc może tak już mam że późno się zagnieżdżają. Wtedy nie skończyło się to dobrze więc teraz też nie liczę na wiele ale może... co myślicie ?

Witajcie dziewczynki
Ja miałam ciężki tydzien . w poniedziałek trafilam do szpitala z krwotokiem i bylam pewna ze stracilam kruszynke. Na szczescie dzidzia walczy. W środę przed wypisem robili mi USG i dzidzia rośnie i serduszko bije i okazało się ze SA 2 pęcherzyki lecz druga dzidzia się nie pojawiła bo jest pusty. Święta przelezalam bo sa takie zalecenia lekarza, mdlosci mecza piersi bola a wczoraj pierwsze zyg..... :( po świętach miałam do pracy wrócić ale teraz juz się przedłuża na kilka miesiecy :-)

Cześć Dziewczynki!!! Sorki,że sie tak długo nie odzywałam ale ostatnio mam sporo problemów..........We wtorek miałam drugi transfer ale chyba znowu nic z tego nie wyszło.W czwartek rano przestałam cokolwiek odczuwać.Boli mnie tylko brzuch jak na okres.Czy jestem już po???Pomóżcie!!!:-(

Inka bardzo mi przykro :-( masz po kogo wracac? ty mialas podane 3 dniowe czy blastusia?

Ewelajna86 dobrze ze sie to tylko na strachu skonczylo i ze jest ok... loooo matko dwa pecherzyki, szkoda ze w jednym brakuje serduszka.. ale najwazniejsze ze jeden maluszek walczy dzielnie:tak: lez jak najwiecej....

Hess milego urlopowania sie.. :tak:

Ja przez te swieta pożarłam jak swinka, ze nie umialam wstac od stolu tak mi bylo ciezko i w ogole ciezko mi sie rusza he he .... nawet nie chce wchodzic na wage...:tak: hi hi a tak poza tym kuruje sie czosnkiem, herbatka z miodem i cytrynka i troszke mi lepiej ;-)

Witam po świętach

My też sobie życzymy z moimi rodzicami bo tylko ich już mamy tego jednego marzenia które jest najwazniejsze dla naszej 4 :tak:
Dziś 7 zastrzyk gonapeptylu, 2 stycznia wizyta w klinice, kontrola podwozia i hormonów i chyba już stymulacja. Jestem już wyjadaczka jesli chodzi o ivf ale to mój drugi długi protokół, dostałam @ w 4 dniu gonapetylu co jest 4 dniam odstawienie antyków-ale jakaś skąpa ta @ i nie wiem czy to ok:baffled:ostatnio menopur i gonal miałam dołaczony 9 dnia gonapeptylu.
U nas się zacznie od poniedziałku szaleństwo-formalności z bankiem bo bierzemy hipoteke pod dom, klinika, czyli w nowy Rok wchodze na wariackich papierach:tak:

reklama
jak odstawiacie encorton ?
dzwoniłam do lekarza kazała odstawić od razu wszystkie leki, biorę encorton 10mg to chyba trzeba stopniowo ?

Do góry