reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tola przykro mi , masz po kogo wracać?.

U mnie niestety blastka padła przy rozmrażaniu i muszę zaczynać od początku. Ja już bym chciała działać dalej wtedy dużo łatwiej mi to znieść ale czekam na decyzję mojego męża, potrzebuje czasu żeby się zastanowić czy chce dalej próbować. Pokłóciliśmy się przez to i niestety święta nie były miłe, mamy ciche dni:-( Nie wiem co zrobię jak mi powie że ma już dość, ja tak nie mogę mam gorsze dni, bywa że mam wszystkiego dość ale tak naprawdę chyba nigdy się nie poddam

inka26, bardzo mi przykro :-(, encorton to steryd i należy zmniejszać dawkę stopniowo np co 2 dni, nie można odstawić od razu.

Tola, przykro mi :-(

hej.Czy któraś z Was może opisać mi objawy po transferze...jestem 5 dzień po wprowadzeniu blastki.Piersi nie bolą jedynie brzuch pobolewa jak na okres.Proszę o odpowiedz:-:)-:)-(!!!

dorotav tak myślałam że to trzeba stopniowo odstawić dwa razy pytałam Pani dr. twierdzi że od razu :wściekła/y:

mizanka1@o2.pl nie doszukuj się objawów u każdego jest inaczej musisz cierpliwie czekać na bete, kiedy planujesz testować ?

Mizanka tak jak inka pisze nie doszukuj się objawów bo każda ma inaczej. Mnie brzuch bolał od 2 dpt i się udało. Teraz jestem w ciąży naturalnej i nie miałam żadnych objawów oprócz braku @. Trzymam kciuki

reklama
Do góry