iga2421
Fanka BB :)
Iga - bedziez mi szlaki przecierać [emoji16]
Oby tylko skutecznie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iga - bedziez mi szlaki przecierać [emoji16]
Iga, wizyta miał być na 20.40, ale była obsuwa i weszlismy o 22... Na szczęście mamy blisko i w domu czekaliśmy na telefon, kiedy przyjechać.
Ale fakt! Oni tam pracują od 7.00 do późnych godzin.
będzie dobrze, musi byćMoja wizyta dopiero na 15 , poki co to moje serce wali jak szalone!! probuje sobie wmawiac ze wszystko bedzie ok,ale jednak niepewnosc jeszcze pozostaje![]()
Iga no ja mam duze obawy czy ten pierwszy emutkowy strzał to przypadek czy moze uda sie drugi raz tez? Cholera wie - przyczyna niepłodności nie do konca zdiagnozowana....
Moja wizyta dopiero na 15 , poki co to moje serce wali jak szalone!! probuje sobie wmawiac ze wszystko bedzie ok,ale jednak niepewnosc jeszcze pozostaje![]()