No akurat to u mnie codzienność !!! Poprostu już nie wiem co zrobic z sobą!!!wszystkie programy dlaczego ja,trudne sprawy, pielęgniarki itd. Dupakiem mi wychodza
Ale żeby relaks??
Na zabicie czasu polecam puzzle. Fantastycznie odciągają myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No akurat to u mnie codzienność !!! Poprostu już nie wiem co zrobic z sobą!!!wszystkie programy dlaczego ja,trudne sprawy, pielęgniarki itd. Dupakiem mi wychodza
Dziewczyny... nie zdążyli mi zrobić tych wyników na wizyte, ale jest bomba![]()
Pęcherzyk jest w macicy, ale doktorek mi go nie zmierzył a ja zapomniałam się dopomnieć o to bo zamiast się cieszyć pęcherzykiem to się dopytywałam czy to na pewno to czy to nie jakiś krwiak.
Z wynikami mają dzwonic. Zwiększył mi dupka na 3x2 i kazał brac relanium 2x1 do wizyty. Na koniec wyprzytulał... Boże niech ten cud trwa!!!!! Przepraszam, że zwątpiłam i proszę już nie zabieraj mi tego!!
DziekujeDopisane![]()
@misis188 długo będziesz siefziala w krzakach ?co tam u Was ?? Daj znaka
@labelladurmiente A jak u Ciebie kochana?! :*
Dziewczyny a ja mam pytanie.
Kiedy zaczęłyście schodzić z estrofemu przy cyklu sztucznym?
Bo mi dr kazała już ograniczyć z 3 na 2 dziennie, a to dopiero końcówka 6tc. Wszędzie czytam że do 12tygodnia się bierze.
Badz dzielna kochana [emoji11] [emoji11]A ja wlasnie w klinice po USG. Cały czas sa resztki po poronieniu i juz szans nie ma ze wyjdą same, wiec za 20 minut mnie usypiają i pani dr Z czyści...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Badz dzielna kochana [emoji11] [emoji11]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wlasnie w klinice po USG. Cały czas sa resztki po poronieniu i juz szans nie ma ze wyjdą same, wiec za 20 minut mnie usypiają i pani dr Z czyści...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niech on sobie cwiczy moha cierpliwosc ale za 8mcy po drugiej stronie brzucha...pięknie, ale ten twój bąbelek cwiczy ci cierpliwośćzycze już samych pozytywnych wiadomości