• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wczoraj gdzieś nie miałam sily pisac,tak mnie bolal brzuch. Ale miałam punkcje,pobrano 20 komórek. No i teraz czekanie ile wytrwa do 5 doby. Tak czy siak transfer odroczony. W międzyczasie szykuje się jeszcze na histeroskopie.
Dzis znow jakos wiary mi brakuje. Zwłaszcza,ze w tym tygodniu same porażki na forum byly :hmm: Wiec czemu mi mialoby sie udac...No i jeszcze martwie sie jak w tym wszystkim ogarnac prace. W tym tygodniu jezdzilismy co 2-dzien. Teraz jeszcze ta histeroskopia...A jak Wy to mowilyscie...skoro estrofem bede brala od 3dc to cykl jest naturalny czy sztuczny? Duzo znowu wizyt
@Gotart ja jak bylam na estrofemie to wystarczyła jedna max dwie wizyty i transfer... I to jest cykl sztuczny.
A swoją drogą jajek wyprodukowaławyprodukowałas jak zdrowa Kurka :p:D:p

Dobrze @chlop

W końcu jakieś konkretne informacje @chlopkers ... wierzymy że wszystko pójdzie zgodnie z planem...
3maj się Kochana! :*
Bylismy dzis pierwszy raz w zyciu na lyzwach, ale super zabawa, od dwoch miesiecy sie tak nie usmialam i nie zmeczylam fizycznie! Do teraz czuje stado endorfin harcujacych w moim ciele [emoji2] Ale kurcze wstyd sie przyznac, ze szarzowalam jak na poczatkujaca i zaliczylam jedna mocna glebe przodem do lodu (jak sledz), stluklam troche prawe kolano (jutro wystapie w szpitalu z bandazem elastycznym) no i lewa piers [emoji52] z zewn nic nie widac, ale boli jak cholera, jak mi nie przejdzie, to ja pokaze w pon ginowi, choc nie chce sobie wyobrazac co mi na to powie, dzisiaj rano mielismy na wizycie usg i w zwiazku z tym pogadanke na temat jajnikow po stymulacji, a takze unikania roznych gwaltownych ruchow ciala w zwiazku z tym [emoji6] takze dziewczyny nie wiek decyduje o odpowiedzialnosci, po mnie widac, ze jaka stara taka glupia[emoji15]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tu sie nie zgodze do konca. Przy pozamacicznej beta moze tez przyrastac tak samo jak w normalnej ciazy. Slabe przyrosty moga swiadczyc bardziej o pustym jaju niz o cp. Ale kontrolowac oczywiscie trzeba :)
U mnie slaby przyrost poskutkowal wlasnie pustym jajem. Ale tak naprawde dopiero usg daje odpowiedz co sie dzieje w organizmie.

Bylismy dzis pierwszy raz w zyciu na lyzwach, ale super zabawa, od dwoch miesiecy sie tak nie usmialam i nie zmeczylam fizycznie! Do teraz czuje stado endorfin harcujacych w moim ciele [emoji2] Ale kurcze wstyd sie przyznac, ze szarzowalam jak na poczatkujaca i zaliczylam jedna mocna glebe przodem do lodu (jak sledz), stluklam troche prawe kolano (jutro wystapie w szpitalu z bandazem elastycznym) no i lewa piers [emoji52] z zewn nic nie widac, ale boli jak cholera, jak mi nie przejdzie, to ja pokaze w pon ginowi, choc nie chce sobie wyobrazac co mi na to powie, dzisiaj rano mielismy na wizycie usg i w zwiazku z tym pogadanke na temat jajnikow po stymulacji, a takze unikania roznych gwaltownych ruchow ciala w zwiazku z tym [emoji6] takze dziewczyny nie wiek decyduje o odpowiedzialnosci, po mnie widac, ze jaka stara taka glupia[emoji15]

Ja biore pingwinka zawsze:) i to wyglada komicznie jak dzieciaki zaiwaniaja na lyzwach a stara baba z pigwinkiem i przy bandzie a i tak.sie potrafi przewrocic:laugh2: a kochana piers Cie od czego.boli??

reklama
Skoro wizytę masz w środę to ja bym pewnie do tej środy wytrzymała. Odstawiac leków bez porozumienia z lekarzem się boję. Zbadaj może jeszcze we wtorek betę żeby na środę mieć wynik. Przy takich wartościach to lekarz może mieć problem z zobaczeniem pęcherzyka a w środę może już coś konkretnego będzie mógł powiedzieć. A pisałaś w ogóle do lekarza teraz po tym wyniku?
Rozyczko, Oczekiwanie ma racje, nie odstawiaj sama lekow. Zaczekaj na konsultacje z lekarzem. Zawsze lepiej troche dluzej przyjmowac leki niepotrzebnie niz zeby sie pozniej mialo okazac ze za szybko sama odstawilas [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry