chlopkers
Fanka BB :)
Kochana bierzesz heparyne? Mi kazali w przypadku czerwonego mocnego krwawienia, od razu odstawicJestem załamana. Pół godziny dość silnego bólu brzucha i krwawienie. Normalna, czerwona krew. Qrwa znów...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana bierzesz heparyne? Mi kazali w przypadku czerwonego mocnego krwawienia, od razu odstawicJestem załamana. Pół godziny dość silnego bólu brzucha i krwawienie. Normalna, czerwona krew. Qrwa znów...
lekarka mi kazała zrobic po poronieniu te badania a poroniłam 11 czerwca bo miałam puste jajo płodowe a badania wczoraj robiłamKomórki nk można było by delikatnie zbić intralipidem lub sterydem, stosunek cd4/cd8 powinien być w okolicach 1, ale szczerze mówiąc nie wiem o co w nich chodzi, no i limtocytów T masz prawie pod górną granicę, więc to jest ok. A w którym w ogóle dniu robiłaś to badanie?
Ale to nie jest zly wynik [emoji4] lepiej miec 6 dobrej jakosci niz 15 byle jakich. Nic sie nie martw, jest dobrze [emoji9]
Chlopkers, nie biorę heparyny. Odpykać troszkę ustało. Ale że dość mocno bolał mnie jajnik, postanowiłam jednak pojechać na izbę, zeby zobaczyć, czy zaimplantowało się w jamie macicy, czy niedajbóg gdzie indziej... Jakos nie mam śmiałości dzwonić do swojej dr. Niby mam jej komórkę, ale jakoś wolę nie używać.Kochana bierzesz heparyne? Mi kazali w przypadku czerwonego mocnego krwawienia, od razu odstawic
Wstyd sie przyznac ale ja dzis zapomnialam calkowicie ze moj ma imieniny [emoji45] zle sie czuje od wczoraj, nie spalam pol nocy, dzis tez taka nieprzytomna i kurde nie zauwazylan ze dzis 29.06 [emoji21]
A co wg nich szwankowalo w Novum?Ilu ludzi tyle opinii.Dwie pary naszych znajomych przeszły z novum do Invimedu i mówią, że o niebo lepiej. My też w invimedzie i jesteśmy zadowoleni i szykujemy się do drugiej procedury.
m@łżowi 0.71 - quwa 
To mi sie wlasnie podobalo jak bylam w USA ze macie tam meega szerokie piekne plaze! Normalnie ludzie samochodami jezdzili po plazy [emoji3] w ogole Stany to takie moje nigdy nie spelnione marzenie [emoji7] no i te odleglosci, bez auta ani rusz [emoji4]Dziekuje dziewczynki pocieszylyscie mnie co do moich jajwczek.mama nadzieje ze bedzie ich wiecej niz 6Jade wlasnie z mezem nad ocean polezec i sie odstresowac.Musze czekac znow na telefon od swojej pielegniarki w sprawie wyniku estradiolu bo dzis znow krew mi pobierali.
Jak bedziesz sie rejestrowac i np chcialabys do ktoregos z tych bardziej obleganych lekarzy, podpytaj ladnie pania kiedy dany dr wrzuca swoj grafik dla nowych pacjentow. My tak z Dr Z mielismy ze okazalo sie, ze on tylko 4 dni w miesiacu przyjmuje nowe osoby, bo ma tak duzo roboty. Wiec podpytalam pania z recepcji od kiedy mozna sie zapisywac na dany miesiac i czatowalam przy telefonie na otwarcie zapisow [emoji4]Dzieki dziewczyny teraz troche odsapne. Mamy dopiero czerwiec a ja już po 2 nieudanych IVF. Zdecydujemy się chyba na novum, najpierw może ten Paśnik cos podpowie. Sama już nie wiem.