reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej, ja już po wizycie. Prawdopodobnie (lekarz był bardzo mocno przekonany przy ferowaniu swego osądu) będą chłopaki.
Szczerze powiedziawszy zbił mnie z pantałyku, bo kilka razy słyszałam, że ma być parka ale jestem szczęśliwa. Serduszka pięknie biją, wszystkie narządy są widoczne.
Tak więc @Pandzia89 jak na zamówienie inkubuję dla Ciebie zięciów. ;)

Mam nadzieję, że nie będę nigdy teściową z koszmarów. [emoji6]
Muszę Wasze posty z dzisiaj nadrobić. [emoji8]Zobacz załącznik 899141Zobacz załącznik 899142
Justynko raz jeszcze twierdzę że widok jest cuuudowny i wzruszający [emoji7][emoji173][emoji4]

reklama
Hej, ja już po wizycie. Prawdopodobnie (lekarz był bardzo mocno przekonany przy ferowaniu swego osądu) będą chłopaki.
Szczerze powiedziawszy zbił mnie z pantałyku, bo kilka razy słyszałam, że ma być parka ale jestem szczęśliwa. Serduszka pięknie biją, wszystkie narządy są widoczne.
Tak więc @Pandzia89 jak na zamówienie inkubuję dla Ciebie zięciów. ;)

Mam nadzieję, że nie będę nigdy teściową z koszmarów. [emoji6]
Muszę Wasze posty z dzisiaj nadrobić. [emoji8]Zobacz załącznik 899141Zobacz załącznik 899142
O piękne chłopaki [emoji5] [emoji7] świetnie ze wszystko dobrze [emoji173]

@Justin87 piękne widoki zarażam się na maksa❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Trochę pogadałam z mężem i broni nie składamy. Czekam na wynik proga i telefon od lekarza i jego zaleceń. Potem kontakt z Paśnikiem i spotkanie z lekarzem prowadzącym. Możliwe i spróbuję zmienić steryd bo ten na mnie nie działa. Załatwiać będę histero ale operacyjną a nie diagnostyczną. A na razie jutro termin @ głowa od płaczu boli ale może przejdzie. No i mąż każe myśleć pozytywnie bo jeszcze cud się może trafić. Najwyżej kolejny transfer października - listopad więc nadal nas trochę będzie. Nie wiem skąd biorę tyle siły ale chyba chęć posiadania dziecka jest tak duża że daje mi kopa i stawia szybko na nogi. Miłej nocki :)

Kazda to wstaje z kolan... wiecie dlaczego 90% tej procedury bierze na siebie kobieta[emoji173]️

To nie bylo pytanie;)

Nie zgodze się - mój bardziej to przeżywa ode mnie, bardzo dużo się interesuje i jest w tym wszystkim tak jak ja. Fizycznie oczywiście my więcej znosimy ale jak zabierała mnie karetka- mój się popłakał (drugi raz w życiu widziałam jak płacze) i powiedział ze odda wszystko żeby wziąć na siebie mój ból.

@Justin87 piękne widoki zarażam się na maksa[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Trochę pogadałam z mężem i broni nie składamy. Czekam na wynik proga i telefon od lekarza i jego zaleceń. Potem kontakt z Paśnikiem i spotkanie z lekarzem prowadzącym. Możliwe i spróbuję zmienić steryd bo ten na mnie nie działa. Załatwiać będę histero ale operacyjną a nie diagnostyczną. A na razie jutro termin @ głowa od płaczu boli ale może przejdzie. No i mąż każe myśleć pozytywnie bo jeszcze cud się może trafić. Najwyżej kolejny transfer października - listopad więc nadal nas trochę będzie. Nie wiem skąd biorę tyle siły ale chyba chęć posiadania dziecka jest tak duża że daje mi kopa i stawia szybko na nogi. Miłej nocki :)
:*:*;*;*[emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Nie zgodze się - mój bardziej to przeżywa ode mnie, bardzo dużo się interesuje i jest w tym wszystkim tak jak ja. Fizycznie oczywiście my więcej znosimy ale jak zabierała mnie karetka- mój się popłakał (drugi raz w życiu widziałam jak płacze) i powiedział ze odda wszystko żeby wziąć na siebie mój ból.
Taaa, jasne... twoj , malo takich jest

Do góry