Justyna3007
Fanka BB :)
Hej dziewczyny potrzebuję waszej pomocy jestem 7 dpt i zrobiłam wyniki i beta wyszła mi 72,74mlU/ml dodam że w dni transferu zrobiłam sobie zastrzyk z 0,5 ampułki ovitrelle co i tym sadzicie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz bardzo ładny brzuch nic piekniejszego jak kobieta w ciazy czy to wesele czy bez okazjiJa taki właśnie bym chciała, marzyłam o takim, bo przy bliźniętach nie nacieszyłam się płaskim brzuchem za długo... Mam 3 wesela w tym roku, liczyłam, że nie będę na nich wielorybemTermin mam na 5.12. a wyglądam, jakbym rodziła we wrześniu.
Ale super brzusio [emoji7][emoji7][emoji7] ja takiego to nie wiem kiedy się doczekam. Dziś 10+4, a jedyne co widać - to oponkę na heparynę [emoji23]Zobacz załącznik 969494
Uważam że wynik jest okHej dziewczyny potrzebuję waszej pomocy jestem 7 dpt i zrobiłam wyniki i beta wyszła mi 72,74mlU/ml dodam że w dni transferu zrobiłam sobie zastrzyk z 0,5 ampułki ovitrelle co i tym sadzicie
Uuu to raczej nie OvitrelleHej dziewczyny potrzebuję waszej pomocy jestem 7 dpt i zrobiłam wyniki i beta wyszła mi 72,74mlU/ml dodam że w dni transferu zrobiłam sobie zastrzyk z 0,5 ampułki ovitrelle co i tym sadzicie
Myslalam ze w maju podchodzisz.W czerwcu bede miala transfer.
CzaderskoSię zdenerwowałam ;-) wiec wracajac do swojego miasta zapisałam się jeszcze na wizytę do gina. No i byłam. Zupełnie inny obraz. Widać pecherzyk zoltkowy i zarodek. Serduszka jeszcze nie. Obraz odpowiedni do wieku wynikającego z transferuale odetchnelam z ulgą.
Jak ja się cieszę :-) nadal nie mogę w to uwierzyć.
Teraz czekam na serduszko :-)
@Kurcia ten sam doktorek. Sprzęt faktycznie nie najlepszy ;-)

Obalam, ja mam w brzuchu chłopca i ani jednego hafcika od początku ciąży. Nie mogę narzekać na samopoczucie.No właśnie czytałam, żeby test pappa wcześniej zrobić niż usg, aby w dniu usg mieć komplet opisu. Ja ma na 20.05 i 27.05 (robię w dwóch miejscach), a Vinszka ma na 24.05. Ale od 11 tc można już robić
Ja nie mam mdłości i wymiotów, w poprzedniej też nie mialam. Podobno złe samopoczucie oznacza chłopca![]()
Taka legenda krąży wśród moich znajomych, które miały ciąże obu płci. No biedna jesteś z tym samopoczuciem. Ja bym chyba umarła ze strachu, gdybym miała wymiotować, mam fobię. Może z końcem 1-go trymestru już Ci minie.