Ale ma piękne te psy [emoji7][emoji7][emoji7]. Jakiej są płci?Kochana a to mojego brata kochane psiaki[emoji7] jeden podobnyn Zobacz załącznik 1086677do Twojego [emoji6]
I piękny polbruk widzę czy jak to się fachowo nazywa [emoji12]. To taras?
Ale jestem wścibska, co nie [emoji12]

dzięki! Morfologia z wczoraj okazała się ok. Dzisiaj lekarz do mnie napisal, żebym nie brała dostinexu. Sama wczoraj byłam tak mądra i to zrobiłam. Jeść dalej nie mogę. Może rano wcisnęłam pół szklanki zupy krem z soczewicy. Piję na siłę izotoniki i może coś ze mnie będzie
 dzięki! Morfologia z wczoraj okazała się ok. Dzisiaj lekarz do mnie napisal, żebym nie brała dostinexu. Sama wczoraj byłam tak mądra i to zrobiłam. Jeść dalej nie mogę. Może rano wcisnęłam pół szklanki zupy krem z soczewicy. Piję na siłę izotoniki i może coś ze mnie będzie  kurcze wydaje mi się, że u mnie problem jest z tym powiększonym brzuchem dlatego mam taki problem z żołądkiem? Obwód 110 cm!
 kurcze wydaje mi się, że u mnie problem jest z tym powiększonym brzuchem dlatego mam taki problem z żołądkiem? Obwód 110 cm!
		 ale poza tym ok, jutro już wracam do pracy
 ale poza tym ok, jutro już wracam do pracy uwielbiam je.
uwielbiam je. co przyjezdzam to zmiany
co przyjezdzam to zmiany ja tez uwielbiam ogladac domy i ich wnetrza. Jak ostatnio wszystkie  dziewuszki wrzucaly zdjęcia swoich domków to chetnie ogladalam ale swoich jakos sie wstydzilam
ja tez uwielbiam ogladac domy i ich wnetrza. Jak ostatnio wszystkie  dziewuszki wrzucaly zdjęcia swoich domków to chetnie ogladalam ale swoich jakos sie wstydzilam