Wow, to jest żarło dla mnieA tak bylo wczorajZobacz załącznik 1130066Zobacz załącznik 1130066

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, to jest żarło dla mnieA tak bylo wczorajZobacz załącznik 1130066Zobacz załącznik 1130066
Ja ostatnio miałam z Biedry ale takie okrągłe, jest bardzo dobre, lepsze niż takie prostokątne. Te prostokątne to mega cienkie jest a ogragle trochę grubszeMniammam ciasto do pizzy w lodówce i tak się właśnie zbieram, w tygodniu jakoś zrobię na pewno
![]()
hehehhehe u mnie tez grzmi ipada - mamy bloziutko do siebieMoje ulubi9ne. Chyba pojade do ciebie na takie smakolyki ....no i kurćze jak ja wyszlam sie grzac ti kurde burza idzie w ciula ...juz grzmi
uhuhuhuhuhuhu sexi flexi mamuskaJa pokaże moje bo "razem" robiłyśmy![]()
No na bogatoA tak bylo wczorajZobacz załącznik 1130066Zobacz załącznik 1130066
Ale fajnie ❤❤❤ pewnie chudzinka z ciebieU mnie raczej bez problemów na cyklu naturalnym. Dziś owulacja nawet testu nie muszę robić. Co miesiąc mam ból brzucha i taki śluz że trudno nie zauważyć. Kp już 14 miesięcy i raczej nie planuję odstawienia ani ja ani córkajedziemy dalej.
Ja dopiero jestem po obiedzie i zaraz będę piła drugą kawkęDzięki dziewczyny za wszystkie uwagi. Już mi troszkę lepiej. Mąż mnie wyciągnął na spacer bo dzisiaj piękna pogoda i trochę wyluzowałamstrasznie polubiłam spacery. Lekarz zabronił przed i po transferze większych aktywności, a że ja od dłuższego czasu jak mi pot nie zaleje twarzy raz dziennie to źle się czuje, więc pewnie brak sportu też ma swój wpływ na moje samopoczucie. Nie mniej już jest dobrze. Ufam swoim lekarzom i wierzę, że zrobią wszystko żeby się udało
A Wam jak mija niedziela?
O kurde, no to superNa pierwszym spotkaniu lekarz specyficzny, oryginalne poczucie humoru, mówi prosto z mostu co i jakale my z mężem poczuliśmy pierwszy raz że jesteśmy w dobrych rękach
przegląda z zainteresowaniu i uwaga dokumenty medyczne. Zamora prowadził u nas cała stymulację, niestety punkcję miałam u innego lekarza ale na transfer za nasza prośba on przeprowadził
teraz czekamy na rezultaty w środę będę robić betę
pierwszy raz miałam blastocysty 5.1.1 we wcześniejszej klinice maks 3.2.2
Hahahaha wyobrażam sobieJa dopiero jestem po obiedzie i zaraz będę piła drugą kawkę. Też "lubię" ćwiczyć
Ja ćwiczę żeby więcej żreć, już kiedyś pisałam
. Byłam dziś biegać i jak wbiegłam do lasu jechal jakiś koleś dżipem i powiedział żebym uważała bo wilki u nas są
. I że ostatnio niedaleko jakiegoś psa myśliwskiego zagryzły
. Zapitalalam z powrotem aż się kurzyło i psy nie mogły za mną nadążyć