Hej, ja do niego chodzę prywatnie jak coś potrzebuje ( bo nigdy nie mogę zdobyć terminów na NFZ) i jest naprawdę dobry!Dziękuję ci bardzo. Jak na nfz to niestety odpada bo nie mam ubezpieczenia w Pl. Wszystko tylko prywatnie
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Ja 1 też...histero z biopsjia bez znieczulenia......No niestety, ale sa kraje, ktore maja takie wlasnie podejscie.
Nie wiem ja np histero tez mialam bez znieczulenia.
I powiedziałam nigdy więcej!
2 w sedacji
1 ze znieczuleniem w krzyż bo covid....
Ewunka
Kiedyś była tu taka dziewczyna co miała punkcjie na żywca....Ona też ma rozpisany progesteron na 2 tyg tylko, jutro ma do niej embriolog dzwonić a na środę ma wstępnie transfer ustalony. No zobaczymy co u niej wyjdzie [emoji2368]
Nikt nie mógł w to uwierzyć

mala_Mi 80
Przykro mi, że się nie udało. Ale najważniejsze, że walczysz dalej ❤A moja negatywna Beta się dzisiaj ostatecznie potwierdziła, chociaż już wiedziałam, że nic innego nie ma prawa wyjść dlatego dzisiaj już rozczarowania zbytnio nie było.
Jedyne dobre w tym wszystkim, że zaraz jak dostanę okres mogę startować z nową stymulacja i jakoś to mnie trzyma na duchu, że za chwilę znowu coś się będzie działo
motylek24
Dziękuję za ten wpis.Wg mnie nikogo nie urazasz. Masz takie zdanie i koniec.
Mnie bardzo wkurza jak ktoś komuś narzuca co ma zrobić. Dam przykład Kaji Godek. Ona ma swoje zdanie i też próbuje je narzucić innym kobietom. Bicz z niej
. Niech każda z nas na swoje przekonania i nie próbuje innych na siłę nawracać
Mnie np brzydzi karmienie piersią... I cokolwiek byście mi nie napisały, to nie zmienię zdania bo tak po prostu czuję. Ale ja na siłę nikogo nie zmuszam żeby robił tak jak ja.
Ale poczekaj , ja jestem fanką karmienia piersią, pogadamy sobie na ten temat

Napisz jak tam z tymi badaniami u męża, zrobił te nowe z polecenia Pasikonika?
bazylia128
No wlasnie o to mi chodzi ze to bardzo trudny temat. i ja na poczatku tez sobie tego nie wyobrazalam. Mysle ze dziewczyna kotra na poczatku dowiaduje sie ze ma niedrozne jajowody mysli tylko o tym zebt sie udalo. Ze wogole nie mysli o AK/AZ czy oddawaniu swoich zarodkow do adopcji. Takie tematy niestety pojawiaja sie pozniej ;( Ty jestes mama ja jeszcze nia nie jestem nie znam dokladnie tego uczucia wiec na ta chwile mi sie wydaje ze moze byla bym w stanie oddac nadprogramowe zarodki dla par ktore tego potrzebuja. Ale tak jak podkreslalam to bardzo trudny temat. I jak zwykle masz racje ciezar duzo mniejszy niz niemoznosc posiadania dzieci !!!!! Trzymaj za mnie kciuki za godzine bede miala jakies nacinanie w nosieJa mam nadprogramowy zarodek i nie oddam do adopcji. Nie wyobrażam sobie tego i zadania nie zmienię. Każdy z nas jest inny i jeśli para ma ochotę oddać to ich sprawa. Podobnie jak niektórzy oddają nasienie czy nadprogramowe komorki. Cały czas bije się z myślami co m zrobić. Jestem szczęśliwa, nic od życia więcej nie chcę. Jednak nie mogę żyć w zawieszeniu, początkowo na fali hormonów chciałam wrócić po ten zarodek jak najszybciej, teraz wcale nie chcę. Powoli dojrzewam a raczej zmuszam się do decyzji o transferze, nie chcę tutaj urazić dziewczyn i nic więcej nie napiszę. Ściskam każdą, niech mają podobne dylematy bo to jednak dużo mniejszy kaliber ciężaru niż niemożność posiadania dzieci![]()
Na razie jestem na NIE!!!Dziękuję za ten wpis.
Ale poczekaj , ja jestem fanką karmienia piersią, pogadamy sobie na ten tematjeszcze będzie dobry moment.
Napisz jak tam z tymi badaniami u męża, zrobił te nowe z polecenia Pasikonika?

Dopiero w poniedziałek z rana jedziemy na badania bo mąż nie mógł się z pracy urwać
mala_Mi 80
Ja byłam pewna, że gdyby się udało to dostanę więcej progesteronu. Ale dali mi dokumenty i wyraźnie było że tylko przez 14 dni i koniec. I oczywiście poziomu proga też nie badali a tu u mnie na zadupiu żeby zrobić prywatnie gdzie indziej to 3 tyg trzeba czekać. Masakra jakaśOna też ma rozpisany progesteron na 2 tyg tylko, jutro ma do niej embriolog dzwonić a na środę ma wstępnie transfer ustalony. No zobaczymy co u niej wyjdzie [emoji2368]
mala_Mi 80
O to rewelacja. DziękiHej, ja do niego chodzę prywatnie jak coś potrzebuje ( bo nigdy nie mogę zdobyć terminów na NFZ) i jest naprawdę dobry!
reklama
Gonia0605
Zadzwonię do APC i umówię się na telewizytę... Nie będę się prosić...To moze mailika z przypomnieniem wyslij?
Podziel się: