Kachar
Fanka BB :)
Ja brałam 3xdziennie dopochwowo, i 3x dziennie po 2 tab doustnie duphastpn, u mnie po 12 tygodniu lekarz zaczął zmniejszać, teraz tylko 2x dopochwowe zostały, bez leków proga mam 56 , po 12 tygodniu łożysko samo zaczyna produkować więc mało ci brakuje żeby lekarz odstawiał, może zbadaj w poniedziałek jak masz wysoki to może pozwoli z czegoś już zchodzic powoliDziewczyny jak Wy schodziłyście z proga? Ja biorę teraz 4 razy dziennie po 2 dopochwowo i 4 razy dziennie 2 podjęzykowe. Ale ostatnio zrezygnowałam z tych podjęzykowych na noc bo nie daje już radyjestem w 9 tygodniu konsultacje mam za tydzień. Myślcie że jak wezmę dwie pod język mniej przy tych dawkach to dużo zmieni? Proga nie badałam.

na razie wygląda podobnie do ugryzienia komara, tylko jest większe (tzn. Taki jak by guzek jest...) i boli
 na razie wygląda podobnie do ugryzienia komara, tylko jest większe (tzn. Taki jak by guzek jest...) i boli  
		 jeszcze jak Ci głos odbiera to pewnie jakąś druga kobita Ci wyrasta
 jeszcze jak Ci głos odbiera to pewnie jakąś druga kobita Ci wyrasta 

ja łącznie miałam 900 i lekarz mówił, że to jest bardzooo dużo i na pewno starczy, nie mylił się chłop
ja łącznie miałam 900 i lekarz mówił, że to jest bardzooo dużo i na pewno starczy, nie mylił się chłop 
 ale ostatnia dawka jest o północy i tutaj już jest masakra
 ale ostatnia dawka jest o północy i tutaj już jest masakra