reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przyszłam zameldować, że moje dziecię 💙będzie listopadowe. W związku z moją cukrzyca wywołanie porodu nastąpi od środy w tym tyg - 19.11 (założenie balonika), a na drugi dzień (20.11) od 6:30 na oddział na właściwe wywołanie porodu
Elegancko w którym tyg będą wywoływać też mam cukrzycę ciążową ,jesteś na insulinie ?

Elegancko w którym tyg będą wywoływać też mam cukrzycę ciążową ,jesteś na insulinie ?
Nie tylko dieta ale do 32tyg byłam na metformina potem mi odstawili i właśnie miałam wzmożone kontrole cukru jakby były skoki to by mi dołożyli insulinę. Wywołanie balonik w 38+0 a reszta w 38+1, poprzednia ciąża też rozwiązana w 38+ poprzez indukcje niestety zakończona cesarką. Mam nadzieję teraz na udany vbac

Nie tylko dieta ale do 32tyg byłam na metformina potem mi odstawili i właśnie miałam wzmożone kontrole cukru jakby były skoki to by mi dołożyli insulinę. Wywołanie balonik w 38+0 a reszta w 38+1, poprzednia ciąża też rozwiązana w 38+ poprzez indukcje niestety zakończona cesarką. Mam nadzieję teraz na udany vbac
To trzymam kciuki aby było wszystko dobrze ja mam mieć Cięcie w 39+0 ,ale ja mam insulinę na noc 24 jednostki już , ale jeśli będzie ciśnienie szaleć to wcześniej będą robili Cięcie bo ono takie na pograniczu jest

Przyszłam zameldować, że moje dziecię 💙będzie listopadowe. W związku z moją cukrzyca wywołanie porodu nastąpi od środy w tym tyg - 19.11 (założenie balonika), a na drugi dzień (20.11) od 6:30 na oddział na właściwe wywołanie porodu
Życzę ,szybkiego i szczęśliwego porodu 😘😘. Ja idę w środę na oddział . To będzie 38+6 i mam mieć cesarskie cięcie . Zrobiło mi się w ostatnich tygodniach wielowodzie i mała jest duża .
Znowu Artemida będziemy mieć dzieci w podobny wieku .
Pozdrawiam cieplutko 😘

reklama
Życzę ,szybkiego i szczęśliwego porodu 😘😘. Ja idę w środę na oddział . To będzie 38+6 i mam mieć cesarskie cięcie . Zrobiło mi się w ostatnich tygodniach wielowodzie i mała jest duża .
Znowu Artemida będziemy mieć dzieci w podobny wieku .
Pozdrawiam cieplutko 😘
Życie jest przewrotne - po nieudanej indukcji mam zaplanowaną cesarkę też w środę 26.11 😂😂 więc może będziemy mieć dzieci z jednego dnia

Do góry