reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Pełna_nadziei - super! Bardzo się cieszę że Ci się udało, gratuluję serdecznie :-):-)

Byliśmy na USG - dopiero zaczyna to do mnie dochodzić....ale SĄ DWA KOCHANE MALUSZKI :))) Widzieliśmy takie kochane fasoleczki i bijącymi szybciutko serduszkami :-):-)
Nie dociera to do mnie! Nie wiem jak wytrzymam 4 tyg.do kolejnej wizyty!!!

Różyczka - super. Cieszę się, że aż 2 maluszki zostały z Tobą :) Spokojnej ciąży Ci życzę.

A ja jadę z rana na podglądanko komórek czy są i jakie. Zobaczymy co wyjdzie.

reklama
jak moja mama zachorowała i gdybym nie przyjechała w gości to nie miałaby wszystkich leków wykupionych, nie stać jej było, większość recept było na 100%

kurcze no ten suwaczek mi nie wychodzi a probowalam juz wszystkie kody z mozliwych - chyba jakis lewus jestem.

Elala - spróbuj wkleić ten kod:

tu powinien być ten kod, ale obrazek się wyświetla, nie mogę usunąć linka, żeby sam tekst był, sorry

jeśli Ci się uda to zrób suwaczek na stronie:

Suwaczki, dziecięce urodzinowe, ciążowe i ślubne, portalu Bejbej

i skopij pierwszy kod

mi się wyświetla więc i Ci się uda
:-)

Elala niesty tu nie moge wstawić samego tekstu, spróbuj na tej stronie i wklej pierwszy kod ;-)

Ostatnia edycja:
Gotadora najprawdopodobniej bedzie to 27, tak mi Pani w recepcji w Invikcie dzis powedziala,a le lekarz ostatecznie decyduje jednak ja zrobie wszystko zeby tak bylo :tak: No chyba ze @ nie dostane... bo caly czas jej nie ma :zawstydzona/y:

kurcze, to faktycznie długo ... ja mam nadzieje,że moja @ przyjdzie planowo, też się martwie, bo dr wyliczyła i tak mi wizytę ustaliła, a jeśli @ nie przyjdzie na czas ... rany, wiecznie trzeba się czymś martwić

Elala tak sobie jeszcze pomyślałam,że może Ty próbujesz dodać obrazek tam gdzie pisze "dodaj obrazek" ( w sygnaturze) - to nie tam, dodajesz ten kod tam gdzie masz miejsce na tekst - gdzie jest napisane "edytuj sygnature" - tu wstaw kod, nie niżej :-)

reklama
Elala tak sobie jeszcze pomyślałam,że może Ty próbujesz dodać obrazek tam gdzie pisze "dodaj obrazek" ( w sygnaturze) - to nie tam, dodajesz ten kod tam gdzie masz miejsce na tekst - gdzie jest napisane "edytuj sygnature" - tu wstaw kod, nie niżej :-)

oh no wlasnie tak robilam Glupia ja oj glupia:sorry::zawstydzona/y:
No ale jeszcz raz dziekuje. bardzo potrzebowalam jakijs wizualnej pomocy aby uwierzyc ze te 2 okruszki sa u nie w brzusiu i mniewaja sie dobrze.Teraz patrzac na moj suwaczek moze bedzie mi latwiej. Jeszcze raz bardzo dziekuje:-D

Ostatnia edycja:
Do góry