reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dobranoc kobietki :-)

530666_305631222880205_1014469974_n.jpg

HEJ KOBITKI :)

Kinga, kciuki zacisnieta a kot juz tancuje.:tak:

Elala, sliczny suwaczek. No ja tez patzre na niego i nie moge uwierzyc ,ze to juz 8tyg. Czas leci tak szybko,ze nie nadazam :-) Ktorego masz teraz usg?

Gotadora, calkowicie sie z Toba zgadzam. Nie ma panstwo na leki, na pomoc tym najbardziej potrzebujacym, na in vitro, mamay ciagle zacisakc pasa, ale na darmozajdow z pzpn sa pieniadze, na wyplacanie sobie 13,14,15 pensji i premie takie siakie i owakie,nagrody, to zawsze sa pieniadze!!!! Tym na gorze juz sie calkowicei wszystko pomieszalo i to nie tylko w Pl .

MILEGO DNIA!!!!

Dzień dobry dziewczynki! Ja też bym się chętnie z wami spotkała (może gotadora by mnie zabrała jakby autem jechała) ale niestety moja choroba lokomocyjna się w ciąży nasiliła i żaden środek transportu na dłuższą metę nie wchodzi. Ale będę z wami myślami!

Dziewczynki walczące jestem z wami!!

Alegoria trzymam kciuki!!

reklama
Do góry