Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Elala, sliczny suwaczek. No ja tez patzre na niego i nie moge uwierzyc ,ze to juz 8tyg. Czas leci tak szybko,ze nie nadazam :-) Ktorego masz teraz usg?
Gotadora, calkowicie sie z Toba zgadzam. Nie ma panstwo na leki, na pomoc tym najbardziej potrzebujacym, na in vitro, mamay ciagle zacisakc pasa, ale na darmozajdow z pzpn sa pieniadze, na wyplacanie sobie 13,14,15 pensji i premie takie siakie i owakie,nagrody, to zawsze sa pieniadze!!!! Tym na gorze juz sie calkowicei wszystko pomieszalo i to nie tylko w Pl .
Dzień dobry dziewczynki! Ja też bym się chętnie z wami spotkała (może gotadora by mnie zabrała jakby autem jechała) ale niestety moja choroba lokomocyjna się w ciąży nasiliła i żaden środek transportu na dłuższą metę nie wchodzi. Ale będę z wami myślami!