reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
marcysiowa to jest przepis "ala madzialenak", sama go sobie wymyśliłam :-) wychodzi pyszny :-) Wieczorkiem wyślę Ci przepis bo teraz nie zdążę gdyż za niedługo wychodzę do pracy.

Dziewczyny dostałam to dzisiaj na maila:

Jeśli ta wiadomość nie wyświetla się prawidłowo, zobacz wersję online.
Klinika Leczenia Niepłodności INVICTA
Witaj,
z przyjemnością informujemy, że Klinika Leczenia Niepłodności INVICTA wprowadziła do oferty pierwszy w Polsce Program In Vitro OPTIMUM.
Dzięki temu, w ramach jednej opłaty ryczałtowej, otrzymasz możliwość skorzystania
z podstawowego programu zapłodnienia pozaustrojowego in vitro (jedno podejście) wraz z niezbędnymi procedurami laboratoryjnymi, wybranymi, dodatkowymi procedurami medycznymi oraz lekami stosowanymi w trakcie stymulacji.
Programu In Vitro OPTIMUM to przede wszystkim:

• Podstawowe procedury medyczne w jednej opłacie ryczałtowej
    Program zawiera standardowe procedury medyczne, które warunkują wykonanie zabiegu zapłodnienia pozaustrojowego, między innymi: ICSI, hodowla do stadium blastocysty, znieczulenie ogólne do zabiegu Pick-up.
  • Pakiet leków do stymulacji bez limitów!
    Zryczałtowana opłata za Program
    - nielimitowany pakiet leków do stymulacji!
  • Oszczędność kosztów leczenia do 10%
    w stosunku do standardowej procedury in vitro.
Koszt Programu In Vitro OPTIMUM: 10.490 zł
Więcej informacji na temat Programu In Vitro OPTIMUM:
http://www.invicta.pl/ivfoptimum

Uśmiecham się do Was życząc miłego dnia!!!!

531007_300788540022362_954646754_n.jpg

Madzialenak :-) ja też chce przepis:-) to moja ( i Almy ) ulubiona zupa:-)

a propo mojego auta to oprócz tego,że kierownice ma z prawej strony to jest na pięć osób :-) z chęcią zabiorę każdą obecną i "prawie już" mamuśkę :-)

...marzy mi się taki mały ....

305529_483863174968215_506034422_n.jpg

Witam wszystkie kobietki. jestem jestem po wizycie u lekarza. Mam 5 pęcherzyków i endometrium powyżej 8 ( dokładnej cyfry nie pamięta, bo byłam przejęta pęcherzykami ile mam, a stymulację jak dotąd miałam aż 4 tabletkami Cloostylbegyt i 3 zastrzyki Fostimon). Mam rozpisaną dalszą stymulację ( 2 dni x po 1/2 Clostyllbegyt i 2 dni x 1 Fostimon) , a 17.11 już Ovitrelle, a 19.11.2012 - czyli poniedziałek mam punkcję o 8.30 ( aw zasadzie o tej porze mam się zgłosić na nią, a czy o tej punkcja od razu będzie to wyjdzie w praniu). Kurcze, już się nią stresuje. Przed chwilką załatwiłam sobie wolne w pracy na poniedziałek i wtorek już.

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ :)))

Kinga, super!!!! Nie denerwuj sie tyle, bo jeszcze najwiejsze stresy przed Toba ;-) To byla pierwsza wizyta i widze,ze jest OK a do poniedzialku to bedzie juz tylko superOK :-)

reklama
Do góry