reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam :) ja już nie wiem co mam robić ;/ te plamienia mam dalej, ani się te plamienie nie rozkręciło, tylko cały czas tak samo... czyli takie "brudzenie". Ważne to dla mnie czy to juz miesiączka czy też nie bo w "nowym" cyklu mam się zgłosić do kliniki żeby popracować nad moim endometrium przed transferem.

reklama
Kinga - najważniejszy teraz jest spokój - szykuj się na maleństwo i staraj się nei denerwować. Trzymam kciuki!

Alegoria
- jak u Ciebie - dawaj znać po usg - również trzymam kciuki &&&

hej dziewczyny
jeszcze raz dziękuję za wszystkie dobre słowa, dziś mam bardziej bojowy nastrój i oby tak zostało, bo rozmazana nie mogę cały czas być.

Aduś - mam amh niskie tylko 1, a mam 28 lat. Takie amh powinnam mieć za 10 lat a nie teraz dlatego jest podejrzenie że coś jest nie tak z jajkami, ale nie wiadomo tak naprawdę.

aisha - kurczę właśnie nie wiem co mam robić z tym poronieniem, dostałam skierowanie do szpitala, ale nie chcę łyżeczkowania, wolę tabletkę wziąć, ogólnie nie chciałabym żadnych ingerencji z zewnątrz, ale jak mówisz że tak żle może to się skończyć to może, jak nic się nie ruszy do poniedziałku to pójdę do szpitala. Może jednak uda się samoistnie, bo ciąża jest mała wygląda na 6 tydzień. A co z ciśnieniem to nie wiem, ale zastanawiałm się nad tym i pójdę do kariologa jakoś wkrótce. Dziękuję

Lekarzem nie jestem ale skoro masz sie przygotowac do crio i czekasz na @, to powinnas odstawic progesteron, bo to on hamuje przyjsice @. Lekarze kazali kontynuowac Ci duphaston oraz luteine ?

lotinda, tak Retiolandia ma racje zadzwon do lekarza, bo to wyglada na to,ze organizm chce wywolas @ ale progesteron ten proces hamuje. Ja mialam 2 razy hiperke i gdy tylko wiedzialam,ze w ciazy nie jestem progesteron mialam odstwaic.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry