reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Babeczki ma któraś na zbyciu jedno pudełko luteiny dowcipnej które dotrze do mnie do poniedziałku? Zabraknie mi do wizyty a u lekarza nikt nie odbiera.

Pozdrowienia z ... Patologii ciąży. Dziś w nocy wstałam siusiu i zobaczyłam czerwoną toaletę. W ciągu pięciu minut dojechaliśmy do szpitala. Było tyle krwi, że myślałam, że już po wszystkim. Na szczęście doktór nie znalazł już świeżej krwi, a na usg pokazał się pęcherzyk 1,58 mm. Beta 12000, a tydzień temu było 1200. Lekarze mówią, że jest dobrze, bo nie mam bóli. Leżę i czekam na wynik bety w sobotę., który potwierdzi, czy maluch się rozwija. Trzymajcie więc kciuki. Nie krwawię już na szczęście. Ale przyszedł ordynator i powiedział, że nie wrócę już do pracy. A ja wczoraj z uwagi na ciążę zainwestowałam w nowy samochód "tzw. latający dywan", żeby malucha komfortowo wozić na rozprawy. Przejechałam się nim.... do szpitala.
Trzymajcie proszę za nas kciuki do soboty.

Alegoria gratuluje!!!
Misia 1974 3mam kciuki!!

my w ta sobotę jedziemy na wizytę do Bociana, (jestem już stymulowana)
dowiemy się co dalej..
a 26 listopada jedziemy już do Białegostoku na punkcje i transferek ;-)

Misia trzymaj się dzielnie. Leż i się relaksuj. Wierzę w ciebie. Jak beta rośnie to wszystko w porządku.

Sznurki gratuluje wyznaczonego terminu - super macie datę, mojego męża urodzinki :-)

Kinga nie martw się, wszystko będzie dobrze :tak:

to ja na poniedziałek mam zaplanowane trzymanie kciuków o 8:30 :-)

kobietki - ja z prośbą, wspomóżcie moją koleżankę głosikami, można trzy dziennie:

BebiKlub, Bebiko - Galeria

wielkie dzięki :-)

Dzięki gotadora :)))... załatwiłam sobie już wolne do wtorku jak na razie, a potem się zobaczy co dalej.

reklama
Do góry