reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
martka uważaj na siebie i maluszki masz juz o kogo dbac wiec zmieniaj buty na antyposlizgowe :-D fliudki łapię bo bardzoooooo ich potrzebuje!

Martka cudownie :-):-):-)

Domat jak się czujesz? przeszedł ból? Udało Ci się zwolnić z pracy??

Agapl nom fajnie, że razem testujemy :-) Ja muszę biec z samego rana, bo na 11:40 mam wizytę ehhh zobaczymy co to będzie

Martka, gratuluje slicznej bety :-)

Darii, ja pewnie tez pojde rano do badania, wtedy wynik juz bedzie okolo 11.

Tequila, te zastrzyki przeciwzakrzepowe niestety to maja do siebie,ze sa bolesne i pozostawiaja siniaki. Mnie dodatkowo tworzy sie maly guziolek przez pewien czas. Moja lekarka przeszla teraz na innohep, troche mniej bolesne i nie mam takich wiekich sincow a male kropeczki.

Martka :-) gratulacje!!!!

TeQuila ja nie miałam siniaków po tych zastrzykach, po żadnych nie miałam ( po jednym, który zrobiła pielęgniarka to był prawie na pół brzucha na dwa tygodnie) - myślę,że to zależy również od podania zastrzyku, ja robiłam to bardzo powolutku

Agapl nie smuć się, bo nie raz dziewczyny pisały, że nie odczuwają żadnych większych zmian ani dolegliwości a wszystko było dobrze więc będzie :tak:

Kochane dziękuje za kciuki, czekam na wynik, mają super szybkie te wyniki, dopiero mam sprawdzać po 15stej, jeszcze nie wyświetla się nic

Martka Gratuluję! Piękna beta :-) Nie spadnie, nie spadnie :-D Teraz już wszystko będzie pięknie ładnie :tak: Wiruski łapię!!!

reklama
tequila ja mam niestety siniaki po clexane, boli mnie często miejsce wkłucia, mało tego robią mi się niekiedy guzki pod skórą. Czytałam ulotkę z której wynika, że to normalne. Najgorsze, że mi lekarz kazał do końca ciąży stosować clexane :-(i to jeszcze 100% płatne.

Ostatnia edycja:
Do góry