reklama
Zuzia2011
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim
Przepraszam ze nieodpisze kazdemu - ale jestem poprostu nieobecna... obudzilam sie o 3 i wiadomo od mysli w glowie juz nie moglam zasnac - wlaczylam sobie gumisie na youtubie no i o 6 udalo mi sie zasnac na godzinke ale teraz wygladam jak zombi;-) Zjem cos no i w droge...
Kinia - ty juz pewnie wyruszylas - czekam dobre wiesci
Olo - powodzenia na punkcji - pieknych komoreczek zycze
Ikasia - samych dobrych wiesci na wizycie
No a ja oczywiscie odezwe sie jak tylko bede cos wiedziec - ale bardzo sie boje:-(
Przepraszam ze nieodpisze kazdemu - ale jestem poprostu nieobecna... obudzilam sie o 3 i wiadomo od mysli w glowie juz nie moglam zasnac - wlaczylam sobie gumisie na youtubie no i o 6 udalo mi sie zasnac na godzinke ale teraz wygladam jak zombi;-) Zjem cos no i w droge...
Kinia - ty juz pewnie wyruszylas - czekam dobre wiesci
Olo - powodzenia na punkcji - pieknych komoreczek zycze
Ikasia - samych dobrych wiesci na wizycie
No a ja oczywiscie odezwe sie jak tylko bede cos wiedziec - ale bardzo sie boje:-(
dagnes78
Zuzia, Kinia trzymam mega kciukasy, jessu też mnie niebawem to czeka
dziś 6 dpt, masakra jakaś, w dodatku to kotłowanie w podbrzuszu, jakby @ się zbliżała. Molla ale Ty twarda babka jesteś! podziwiam tak silnie stapające po ziemi kobiety, wierzę że i Tobie się uda!! trzeba być zawsze pozytywnie nastawionym. Nie znam Twojej historii, ale zaciekawiłaś mnie bardzo... może kiedyś będzie okazja pogadać na priv. Dziewczyny życze Wam miłej soboty!! 
lawendowy_sen
Wpadłam się przywitać i życzyć Wam miłego, choć mroźnego, dzionka.
Ja z moment zmykam do pracy. Jakoś zupełnie mi to nie na rękę, ale jak mus, to mus.
Bo dzisiaj u nas dzień otwarty. Ciekawe, czy w ogóle ktoś przyjdzie?!

molla - ale super wiadomości od Ciebie!!!! Historia jak z filmu. Teraz już wszystko będzie dobrze! Musi być!! Ja trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zuzia, kinga - mega kciuki za betę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
olo - owocnej punkcji!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zuzia, kinga - mega kciuki za betę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
olo - owocnej punkcji!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
gotadora, ja będę miała pytanie do Ciebie odnośnie relanium, no spy, od kiedy, do kiedy? i w jakich dawkach 2 czy 5 mg brałaś?
U nas nie dają, ale ja nerwowa jestem, nawet bardzo, i dlatego tak sobie pomyślałam, że bym i ja pobrała może....
Molla relanium 5 mg na 2 godziny przed transferem, potem znowu wieczorem, o 16stej, kolejne dni o 8 rano i 16stej, w sumie wziełam 8 tabletek. Nospę w aptece mi sprzedali nospa max, że niby lepsza i na pewno nie zaszkodzi, ale ja wziełam jedynie dwie lub trzy tabletki, aż tak mnie nie bolało, a wziełam bardziej ze strachu.
reklama
Podziel się: