reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

milego dnia!!!

sloneczko.jpg

reklama
Dzien dobry wszystkim:)

Przepraszam ze nieodpisze kazdemu - ale jestem poprostu nieobecna... obudzilam sie o 3 i wiadomo od mysli w glowie juz nie moglam zasnac - wlaczylam sobie gumisie na youtubie no i o 6 udalo mi sie zasnac na godzinke ale teraz wygladam jak zombi;-) Zjem cos no i w droge...

Kinia - ty juz pewnie wyruszylas - czekam dobre wiesci:)
Olo - powodzenia na punkcji - pieknych komoreczek zycze
Ikasia - samych dobrych wiesci na wizycie

No a ja oczywiscie odezwe sie jak tylko bede cos wiedziec - ale bardzo sie boje:-(

Zuzia, Kinia trzymam mega kciukasy, jessu też mnie niebawem to czeka :( dziś 6 dpt, masakra jakaś, w dodatku to kotłowanie w podbrzuszu, jakby @ się zbliżała. Molla ale Ty twarda babka jesteś! podziwiam tak silnie stapające po ziemi kobiety, wierzę że i Tobie się uda!! trzeba być zawsze pozytywnie nastawionym. Nie znam Twojej historii, ale zaciekawiłaś mnie bardzo... może kiedyś będzie okazja pogadać na priv. Dziewczyny życze Wam miłej soboty!! :)

molla - ale super wiadomości od Ciebie!!!! Historia jak z filmu. Teraz już wszystko będzie dobrze! Musi być!! Ja trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zuzia, kinga - mega kciuki za betę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

olo - owocnej punkcji!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

gotadora, ja będę miała pytanie do Ciebie odnośnie relanium, no spy, od kiedy, do kiedy? i w jakich dawkach 2 czy 5 mg brałaś?
U nas nie dają, ale ja nerwowa jestem, nawet bardzo:wściekła/y:, i dlatego tak sobie pomyślałam, że bym i ja pobrała może....

Molla relanium 5 mg na 2 godziny przed transferem, potem znowu wieczorem, o 16stej, kolejne dni o 8 rano i 16stej, w sumie wziełam 8 tabletek. Nospę w aptece mi sprzedali nospa max, że niby lepsza i na pewno nie zaszkodzi, ale ja wziełam jedynie dwie lub trzy tabletki, aż tak mnie nie bolało, a wziełam bardziej ze strachu.

Dzień dobry kochaniutkie ;) zuzia, kinga trzymam kciuki za WASZE bardzo WYSOKIE betki, dziewczyny jestem z Wami całym sercem i czekam na dobre wiadomości ikasia tobie udanej wizyty olo mnóstwa jajeczek ;) owocnej punkcji

reklama
Do góry