reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kuchnia

reklama
Jesusicku dziewczyny ja też mam ochotę na fast fooda - najgorsze jest to, że za blokiem dosłownie rzut beretem mam McDonaldam:szok::szok::szok:
i jak mam balkon otwarty i zawieje wiatr z tamtej strony to jak w transie ubieram buciki, biorę psa i jak lunatyk pędze po frytole i wieśmaka (czy jak to tam się pisze)
:-p:-p:-p
czasem mam wrażenie że oni to specjalnie robią wypuszczają te zapachy na okolice żeby tylko ludzi skusić na te okropieństwa :sorry2::-p
a w szczególności mnie :-)​

ja caleszczescie nie mam ochoty na fastfoody...frytki w ciazy jadlam moze z 5 razy:tak:no i fakt ze 4-5 chesseburgery pozarlam,ale to przez cala ciaze.
pizza tu we wloszech nie jest uwazana za fast food i raz w tygodniu nawet w menu mam napisane,ze mozna;-)

fast foody wcale - ale to pewnie po części dlatego, że nie jem mięsa i siłą rzeczy kebaby i hamburgery nie dla mnie. pizza raz na rok i akurat na ciążę jeszcze nie trafiło;-);

dzisiaj odrobinka rozpusty - ciasteczka francuskie z nadzieniem na słono
icon_jesc.gif

Aga-q chyle czoło, zdolna z ciebie bestia:-D
Ja wczoraj zrobiłam sałatkę jarzynową...pycha wyszła!
A co do słodkiego - jak nie zjem chociaż jednego Liona to jestem chora...a waga znowu podskoczyła,wczoraj ryczałam cały wieczór:-(

aga, ciasto francuzkie nalezy do moich ulubionych...na slodko i na slono...mniam:tak: u mnie dzisiaj tortille z kurczakiem na kolacje,zaraz ide po zakupki i po drodze kupie ciacho francuzkie

reklama
aga_q śliczne te wypieki...ja akurat jestem przed obiadem a tu taaaaki widok....:-D wyglądają przepysznie:tak:i bardzo profesjonalnie...

Do góry