• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

kupię, sprzedam, zamienię

Hej, a paski na body to są granatowe czy czarne ...? Bo mi na szczupłe wygląda :happy: Bo te w gwiazdki to chyba Cartersa a ja z ich ubrankami nie miałam do czynienia jeszcze :no: Koszula faktycznie super ...:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
mgordon, 68, ale wydaje mi się, że dla Oliego mogą być małe ( stwierdzam po obejrzeniu wczoraj jego serdelków na głównym wątku;p). Ale jeśli chcesz, to chętnie mu je podarujemy:tak: Poszukam czy nie mam troszkę większych.

forever, beżowe paseczki a te w gwiazdki to f&f ( tesco). Koszula jest bombowa a Miesio miał tylko raz do zdjęcia. Przegapiona jak milion innych rzeczy:baffled:

forever, a z cartersem to ogólnie polecam mieć do czynienia- uwielbiam ich ubranka i na pewno żadnego nie sprzedam taki mam do nich sentyment:tak: bodziaki z cartersa wymiatają;-)

Jak tescowe to niestety dziękujemy bo się utopimy :baffled:, ale jeśli paseczki na body są beżowe - wyglądają na zdecydowanie ciemniejsze - to b. chętnie. :-pDobrze, że koszula choć na focie uwietrzniona :happy:. Co do Cartersa to jakoś się nie składa jak na razie - chłopięce są b. męskie a dziewczęce za skłodkie - ale może wśród dostanych w większym rozmiarze jakieś wpadną mi w ręce.

są beżowe i to body jest wąskie właśnie, bo na Miesia na długość było ok, ale brzuszek się nie mieścił:-p Takich wąskich mam jeszcze ze 3 ale typowo męskie- białe w czarne paseczki, białe w brązowe i nie wiem jakie jeszcze, muszę poszukać. Mama kupiła, bo na metce było 9-12 m-cy, ale Mieszko miał każde 1 raz i ledwo, ledwo się wbił ( a ile było ryku przy ubieraniu!). Cartersa uwielbiam, ale ciężko w dobrej cenie dostać, więc mamy tylko kilka sztuk...

My chętnie na "typowo męskie" :-D - dostałam od koleżanki Calvina Kleina brąz, beż i biel z krótkim rękawkiem i jestem b. zadowolona. No właście Carters do tanich nie należy. :baffled:
No i serdelki kapitalne :-p

przyjrzałam się im dokładnie- są beżowe w brązowy prążek:)
co do koszul, przegapiliśmy też te...
P1120321.jpgP1120320.jpg nie mogę odżałować:no: Na osłodę przerobiłam je na ozdobę Miesiowego kącika:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry