reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

kupiłam ciucha dla malucha

u nas sa tylko dzialy. ale w ciucholandzie ładnie pachnie i nie ma "kipiszu". przynajmniej w tym do którego ja chodze

reklama
no to dzis wyszperałam: dla Witonia:
bluzeczka nexta
dsc022363rx.jpg

mięciutka piżamusia
dsc022383tc.jpg

dla boguchy:
komplet bluza i podkoszulka
dsc022347af.jpg

koszula
dsc022370av.jpg

a dla siebie:
jedwabna kozuleczka:
dsc022339ld.jpg

i bluzeczka, jeszcze z metką
dsc022354jz.jpg

poza tym kupiłam (juz w sklapie) dwie fajoskie czapilinderki i rajstopki dla Pudzianowskiego z wymienna gumka ;D
i bodziaka z długim rekawem, bo miałam deficyt.

Te eleganckie sukieneczki, różowa i zielona kosztowaly 10 zł:) A przydadzą nam się, bo mamy troche uroczystosci w tym roku. Ja dzisiaj ide do znajomych na ciuchy, prosto z dostawy zobacze co maja. Jak znajde cos ładnego to wkleje zdjecia.

marta zuzaczku super te ciuszki, strasznie łądne
ja wklejam moje zakupy wczesniejsze
11bd1.jpg

19nn3.jpg

11ck3.jpg

19oo1.jpg

11wz.jpg

19ab.jpg

10tj.jpg

jeszcze mam pełno bluzeczek :) ale nie będe was zamęczac fotkami :) wkleję jeszcze później dzisiejszy zakup

I jeszcze kilka.

Te spódniczki bardzo mi się podobają, mają pod spodem majtusie.
_589662_n.jpg

I ta sukienka nexta tez jest super, a kosztowała tylko 7 zł.
_589663_n.jpg

Bluzeczki next.
_589654_n.jpg

_589655_n.jpg

_589656_n.jpg

To tyle z tych fajnych, ale jeszcze kupiłam takie gatki kolorowe do noszenia na pampersa i czapeczki takie letnie. I wydałam niecałe 90 zł.Nawet nie chce mi się myśleć ile musialabym zapłacić w sklepie.

reklama
Do góry