Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam ......:-(
Nic się nie bój... :-) Synek, jeżeli zdecyduje już pojawić się na świecie, to doskonale sobie poradzi.Dzisiaj myslalam,ze pojade juz do szpitala,bo mialam skurcze,brzuch mi sie napinal srasznie i sie przestraszylam ale na szczescie minelo i cos czuje ze dopiero teraz znowu mnie lapieCaly dzien leze i wczoraj tez...nie chce zeby dzidzia wychodzila jeszcze
Nawet spakowana nie jestem,bo nie ruszalam sie z lozka praktycznie ale musze jutro juz sie spakowac,bo mam przygotowane praktycznie wszystko.Mezus dzisiaj caly dzien sprzata!!!
ja jestem w szoku,bo tak dokladnie to nieraz ja nie sprzatam...poprostu szok!!!

Idę robić obiecaną marzannę.wczoraj nie było czasu.A moje dziecko święcie wierzy,że jak ukatrupimy marzannę to będzie wiosna,,ciepło,słoneczko i dzidziuś się urodzi i cyt. "będzie pięknie na całym świecie".Spróbować nie zaszkodzi,a nóż widelec ma rację;-)
Pa.

Ja wszystko poprałam i poprasowałam jak leci.wy pierzecie nowe rzeczy tez? ciuszki, pościel, kocyki, rożki i ręczniczki?
O 5.00 obudziła mnie popłakiwaniem, a o 7.00 jak poszłyśmy na spacer to ledwo człapała. Nogi nie dała sobie obejrzeć i już w głowie zaczęły mi się najgorsze scenariusze przewijać (jej wiek i masa niestety będą powodować kłopoty z chodzeniem
). I zawsze takie nagłe przypadki dzieją się w niedzielę.
Na szczęście nasza weterynarz kazała przyjechać i okazało się, że zrobił jej się wielki ropień pomiędzy palcami. Po wyczyszczeniu, antybiotyku i środkach przeciwbólowych reszte dnia przespała, a ja odetchnęłam. 
Na obiad zaserwuję sobie wątróbkę drobiową, taką chhrupiącą z ziemniakami. 
komp nadal zepsuty ale znow lokator udzielil mi swojego wiec mam okazje zajrzec do was.
i tak se mysle ze teraz to ja z nudow walne w domu.