Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co do tych wymiotow to tak jak pisala zuziunia ja tez bym pojechala do szpitala,bo nie wiadomo co jest...

ja wole jeszcze poczekac;-)Super Gosiaczku, trzymam kciuki!Gosiaczek1973 jest na porodówce
A ja co chwilę rzygam i źle się czuję.Chłop chce mnie do szpitala odstawić![]()
Ja też zrobiłam wymaz i teraz czekam na wyniki....właśnie odebrałam wyniki badań na tego nieszczęsnego paciorkowca - wymaz z pochwy: dodatni, wymaz z odbytu: dodatni. co teraz?![]()
hej dziewczynki)
dzisiaj wrocilysmy w koncu z Hania do domku, w koncu zoltczka przeszła i mam nadzieje, ze nie wrociczujemy sie dobrze tylko musze troszke odpoczac po tych 23dniach w szpitalu, takze na razie zmykam, wpadne pozniej jak bede miala czas
ale doczytac Was to raczej nie dam rady
![]()
Ja rzygam z nerwów pewnie.
Przeraża mnie to spojenie i konsekwencje jakby co (tfu tfu).
W domu syf.Dziecko od kilu miesięcy zaniedbane.
Szlag mnie trafia,że nie mogę jakoś normalnie i radośnie na dziecko oczekiwać.

Na dniach urodze córe i narazie na tym sie skupie. A ze coś mi sie stanie ze spojeniem to w ogóle nie biore tego pod uwagę (chodz dzisiaj mnie bardzo bardzo boli). To lekarz podejmuje decyzje- nie ja. Jakbym była od niego mądrzejsza to sama bym sobie ciąże prowadziła