Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
wczoraj zaczelam pakowac rzeczy do torby dla mnie, w sumie dla siebie mam wszystko tylko poznej trzeba bedzie dopakowac
no to witam w klubie, nawet widze ze na ten sam dzien mamy terminCiąża przebiega bez zarzutu poza tym, że maluszek ułożył się POŚLADKOWO i nie chce się przekręcićwięc na tym etapie ciąży już zwątpiłam że się przekręci i nie wiem co w tej sytuacji dalej???? Może któraś mamusia ma podobny problem??? Lekarz mi powiedział, że mogę próbować naturalnie urodzić ale mój pierwszy syn ważył 4100 g a ten ponoć większy więc chyba nie dam rady. tak jak wcześniej wspomniałam - może ktoś ma podobny przypadek???
tez sie denerwuje, od dzisiaj zaczynam cwiczenia ktore moga pomoc mu sie obrocic, zobaczymy czy cos to da
a ja sie dzisiaj dowiem czy moj synus sie obrocil choc wydaje mi sie ze tak bo od 3 dni czuje jak ma czkawke w kroku i kopniaczki czuje u gory takze szanasa jest choc wszystko moze sie zdazycwitam:-)
niedawno wstalam, zdazylam juz poprasowac i wcinam teraz kanapki z dzemem truskawkowym:-) dzisiaj czeka mnie dlugi dzien bo M wraca dopiero o 23:-( a jutro znow jedziemy na zakupkiwczoraj zaczelam pakowac rzeczy do torby dla mnie, w sumie dla siebie mam wszystko tylko poznej trzeba bedzie dopakowac
no to witam w klubie, nawet widze ze na ten sam dzien mamy termintez sie denerwuje, od dzisiaj zaczynam cwiczenia ktore moga pomoc mu sie obrocic, zobaczymy czy cos to da
ide was doczytac;-) buziaki:*