reklama

Kwiecień 2009

Klucha09 ap SŁONECZKO leci po drucie;-);-);-);-);-);-), ale potem czekam na rewanż i jakąś kiełbaskę z grilla:-):-):-):-):-)

no pewnie jak sie rozchmurzy i bedzie grill to tez przesle emailem:-D

no i wlasnie pan z AXA dzwonil i mila byc dzis wymienic szybe w aucie bo pekla i h.. bo deszcz pada a my nie mamy garazu a oni to robia na miejscu:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam wszystkie mamy!!!!

Widzę że jeszcze nic nie wiadomo o Skunkance,pewnie wieczorkiem coś się wyklaruje.

Pozdrawiam wszystkie nowe kwietniowe mamy:tak::tak:

Moja położna z patronażu jest suuuper nawet szwy mi zdjęła żebym w przychodni nie musiała czekać i wirusów przynosić do domu...

Lecę bo mój szkodniczek płacze

Ja melduję się tylko na chwilę. :-)

Jesteśmy już w domu, cała rodzina w komplecie. :-) Jesteśmy bardzo szczęśliwi, wszystko poszło lepiej niż myślałam, ale to opowieść na dłuuugi post, a jakoś mam deficyt czasu. ;-)

Może jutro albo pojutrze uda mi się wpaść na dłuższą chwilę, ale doczytać wszystko do końca pewnie nie dam rady. :-(

Stęskniłam się za Wami. :-)

Dopiero z miasta wróciłam, kurcze auto mi padło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie chciało odpalić, naszczęście K mógł przyjechać... ehhh jak pech to pech.
Pogoda śliczna, ale z tego wszystkiego popuchły mi nogi i czuje się ociężała :baffled:
Przez ten samochód połowy zaplanowanych rzeczy nie zrobie ajjjjjjjjj :-(

Ciekawe jak Gabi...

Biorę się za wypisywanie zaproszeń

Witam kochane w ten piękny dzionek.Ja już po kontrolnym ktg,trafił się lekarz więc mnie wybadał(myślałam że go kopne tak się wciskał:-D)powiedział że wszystko pozamykane więc myślę że my to już po świętach się wyklujemy.Zrobił też usg powiedział że maluszek waży około trzech kilo więc będę mogła próbować sama,(pierwsza cesarka),a jak nie dam rady albo młody dłużej posiedzi to zaplanujemy cc.Paulinka z babcią była w parku praskim potem dołączyłam i powiem wam że teraz padam na "pysk":-D.A jeszcze przed szpitalem byłam z małą u laryngologa bo ma nosek zapchany cały czas i powiedział że migdałek się mocno powiększył musiałyśmy zrobić rtg dobrze że byłyśmy z babcią.Dobra nie zanudzam Was .Pozdrawiam potem jeszcze zaglądnę.

reklama
witam kochane ze słonecznej stolicy...
Moje kochane wzywam do rozpakowywania sie...tak pieknie i cieplutko...
Ech a ja mialam przejscie przez ambasade USA...cholera tych papierkow i dodatkow. grrrrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry