reklama

Kwiecień 2009

a ja mialam sie polozyc, ale moje psice dostaly adhd i sie rozbudzilam;-) a poza tym cos mnie krzyze zaczynaja bolec i te skurcze dalej mnie mecza:baffled: nio i tak sie zastanawiam co robic, czy odpoczywac czy moze cos porobic, zeby synusiowi sie pospieszylo;-)

reklama
witam kochane!!

u nas piekna pogoda ale szkoda ze to nie idzie w parze w życzem przynajmniej w moim przypadku:baffled: w nocy spałam moze jakies 2 godz:baffled: bo znowu szperałam w komputerze i znowu złapałam m na klamstwach :baffled: tak miał sie zmienić i niby wszytsko mi wyjaśnił ale niestety ....... już teraz mu wszytsko powiedziałam i chyba go ruszyło ale bedzie musiał sie bardzo napracować żebym mu chociaż troche zaufała nie chce tak pisać na ogólnym a na zamkniety to nie mam dostepu albo nie wiem jak tam sie wchodzi
powiem tylko że już przed ślubem mu wybaczyłam pare rzeczy i miało sie to skonczyć a mianowicie przyjaźń z kumpelą ale sie to nie skonczyło i jak widze że sie spotykają a on mówi że nie to juz nie wytrzymałam a wczoraj to juz ona przebiła pisze do m że go kocha i że teskni wiec....... juz nie wytrzymałam i w nocy do niej zadzwoniłam i chyba sie zdziwiła a
chciałam dzisiaj z nią porozmawiać na spokojnie ale jeszcze nie przyszła zobaczymy a jak nie przyjdzie to ja do niej pójde ale bede z nią rozmawiać przy jej mężu!!!!!

nic nie pisze wiecej bo to nie ma sensu i nie bede zamartwiać was moimi problemami...

ale mnie policzki pieką bo siedziałam troche na słonku żeby sie opalić i chyba mnie opaliło:-)

pozdrawiam

a ja wlasnie ze spacerku z psicami wrocilam i troche sie zmachalam:baffled: a jeszcze niedawno to nie byl dla mnie zaden problem, a teraz widze, ze juz mi ciezko:zawstydzona/y: zaraz sie poloze, bo taka zmeczona sie czuje, ze moje plany wywabienia mlodego chyba musze przelozyc na jutro;-)
szczesliwa nio to zycze powodzenia na wizycie i czekamy na dobre wiadomosci:tak::-)
ewelyn_m widze, ze masz nieciekawa sytuacje.. wiem, ze latwo sie pisze, ale staraj sie nie denerwowac.. trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze sie skonczylo i ta cala "przyjaciolka" dala wam wreszcie swiety spokoj:tak:

ewelyn przepraszam że się wtrącę w końcu jestem tu nowa,ale powiem Ci że wiem jak się czujesz,ja miałam podobną sytuacje z moim M i naszą koleżanką to było jeszcze przed ślubem ale w pamięci zostanie do końca.Ona mi go odebrała nawet na jakiś czas,był taki okres że spotykał się ze mną a potem na wieczór często i noc jechał do niej(mają szczęście że się nie przespali)zabiłabym obydwoje:crazy:.Raz ich złapałam jak się całowali koleżanka dostała to na co zasłużyła dokładny wpi....l.i było zerwanie z M.Teraz jak o tym myślę to mnie skręca naszczęście kontakty się urwały koleżanka ma męża na jakiego zasłużyła,a u nas nie chcę zapeszać ale niestety facet to tylko facet.Pozdrawiam Cię cieplutko i trzymaj sie kobitko będzie super.:-)

ewelyn mam nadzieje ze to sie jakos "wyjasni". moze z nia tak jak asiula recznie trzeba powiedziec do sluchu, twemu tez.
oj klopoty wszedzie te klopoty. najgorzej jak sie raz wybaczy.
trzym sie kochana

a mnie brzuch boli jak na okres od kilku dni i to sie staje coraz bardziej uciazliwe, z checia poszlabym spac lub obejrzec film w luziu a tu znajomi z pl przyjechali i do tego jeszcze inni z dublina do nich dolacza wieczorem.

Ostatnia edycja:
no dziewczyny musimy teraz mocno trzymać kciuki za Gabi

Hej, jestem w szpitalu, nie rodzę, tylko z powodu tego spojenia, bo jest bardzo źle. Do tego prawie nie ma wód, dziecko przestało rosnąć i ogólnie kiepsko. Z braku miejsca leże w jakiejś koszmarnej dodatkowej izolatce na strychu i ryczę za dzieckiem. Pozdrawiam

Kurde chyba nie jest w dobrym stanie, miejmy nadzieje że wszystko będzie ok

Witam Was kwietnioweczki:-)

Mam taka prosbe, bo my wrzesnioweczki sie troche gubimy:-p:sorry:Chodzi o wrozbe-zawieszona obraczka na nitce nad brzuszkiem kreci sie wahalowo czy w koleczko???U nas sa rozne zdania, jesli chodzi interprectacje, tak wiec w koleczko kreci sie na ....???jak to jest u Was kochane kiedy juz znacie plec???:tak:;-)

Zycze szczesliwych rozwiazan wszytskim kwietnioweczko, juz wkrotce bedziecie tulily swoje szkraby, my musimy jeszcze troche poczekac!!!:-p:tak:
Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry