malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
a ja mialam sie polozyc, ale moje psice dostaly adhd i sie rozbudzilam;-) a poza tym cos mnie krzyze zaczynaja bolec i te skurcze dalej mnie mecza
nio i tak sie zastanawiam co robic, czy odpoczywac czy moze cos porobic, zeby synusiowi sie pospieszylo;-)
nio i tak sie zastanawiam co robic, czy odpoczywac czy moze cos porobic, zeby synusiowi sie pospieszylo;-)
zaraz sie poloze, bo taka zmeczona sie czuje, ze moje plany wywabienia mlodego chyba musze przelozyc na jutro;-)
:-)
.Raz ich złapałam jak się całowali koleżanka dostała to na co zasłużyła dokładny wpi....l.i było zerwanie z M.Teraz jak o tym myślę to mnie skręca naszczęście kontakty się urwały koleżanka ma męża na jakiego zasłużyła,a u nas nie chcę zapeszać ale niestety facet to tylko facet.Pozdrawiam Cię cieplutko i trzymaj sie kobitko będzie super.:-)
Chodzi o wrozbe-zawieszona obraczka na nitce nad brzuszkiem kreci sie wahalowo czy w koleczko???U nas sa rozne zdania, jesli chodzi interprectacje, tak wiec w koleczko kreci sie na ....???jak to jest u Was kochane kiedy juz znacie plec???