ewelyn_m
Fanka BB :)
kochane babeczki jesteście !!!
dzieki za wsparcie i jak to załatwie to napewno dam znać
uśmiałam sie z tego że mam jej wpierd...ić - fajnie by to wyglądało ciężarna w 37tc pobiła przyjaciółeczke m może bym w jakimś programie była
a tu jeszcze teściowa przyszła do mnie po 20 i dopiero poszła bo jest problem z babcią i jej synowymi i jej pieniędzmi i jutro jade tam z teściową wszytsko im wygarnąć i wyjaśnić i poustawiać bo troche im sie w głowach poprzewracało!!!
ja kiedyś zwariuje i trafie do wariatkowa
nic ide sie może położyć bi jakoś zmęczona jestem tym wszytskim
dobranoc i spokojnej nocki życze
mam nadzieje że u Gabi wszytsko ok!!!
dzieki za wsparcie i jak to załatwie to napewno dam znać
uśmiałam sie z tego że mam jej wpierd...ić - fajnie by to wyglądało ciężarna w 37tc pobiła przyjaciółeczke m może bym w jakimś programie była

a tu jeszcze teściowa przyszła do mnie po 20 i dopiero poszła bo jest problem z babcią i jej synowymi i jej pieniędzmi i jutro jade tam z teściową wszytsko im wygarnąć i wyjaśnić i poustawiać bo troche im sie w głowach poprzewracało!!!
ja kiedyś zwariuje i trafie do wariatkowa
nic ide sie może położyć bi jakoś zmęczona jestem tym wszytskim
dobranoc i spokojnej nocki życze
mam nadzieje że u Gabi wszytsko ok!!!
i zapomniałam co komu miałam napisać. Wybaczcie.
:-(
noc minela tak sobie, pomijajac przeokropny skurcz w lydce
tak mnie zlapalo, ze myslalam, ze juz nie przejdzie.. zaczelam krzyczec, ze mam skurcz, a mezus odrazu zerwal sie na rowne nogi
hi hi coprawda myslal, ze to o inne skurcze chodzi, ale dzielnie masowal noge i wkoncu jakos przeszlo;-) na koniec powiedzial, ze jakby cokolwiek mi sie dzialo, zebym go budzila
polozylam sie do lozka, polezalam chwile i usnelam
oj, ale mnie ruszylo wtedy.. powiedzialam dosadnie, ze nie ma potrzeby, bo doskonale dam sobie rade sama i niewiem czy sie obrazila czy nie, ale bylo po temacie;-)
ale najpierw musiałam sprawdzić co u Was, czy nikt się w nocy nie rozpakował