reklama

Kwiecień 2009

reklama
witam sie z wami na chwilke i ide dalej, bo pelno dzisiaj ma pracy. u mnie super pogoda, wiec piore, sprzatam i juz sama nie wiem co mam ze soba zrobic. a wpadlam zeby wam cos opowiedziec normalnie dzisiaj odnalazly sie te bociany, ktore maja nasze dzieciaczki.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wyszlam przed dom wywiesic pranie i slysze jakis jazgot:szok::szok::szok::szok::szok: podnosze glowe do gory, a nad moim domem leci normalnie watacha skrzeczacych bockow:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: bylo ich ze 300 napewno, a za ta nastepna i tez skrzecza jak cholera:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
mysle, ze sie klocily do ktorej kwietniowki z bejbiskiem maja teraz leciec;-):-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
to ktora sie pisze, bo ja sie w kolejke chetnie ustawie;-);-);-);-)

Madzia_Singh Kochanie Ty masz termin na 26.04 wiec wyluzuj bo oszalejesz po prostu:tak:
wez pod uwage ze moze byc nawet 2 tyg po terminie a mala i tak wyjdzie kiedy sama tak postanowi a Ty sie tylko umartwiasz!
moze Simran czeka na cieplejsza pogode?:-)

witam sie z wami na chwilke i ide dalej, bo pelno dzisiaj ma pracy. u mnie super pogoda, wiec piore, sprzatam i juz sama nie wiem co mam ze soba zrobic. a wpadlam zeby wam cos opowiedziec normalnie dzisiaj odnalazly sie te bociany, ktore maja nasze dzieciaczki.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wyszlam przed dom wywiesic pranie i slysze jakis jazgot:szok::szok::szok::szok::szok: podnosze glowe do gory, a nad moim domem leci normalnie watacha skrzeczacych bockow:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: bylo ich ze 300 napewno, a za ta nastepna i tez skrzecza jak cholera:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
mysle, ze sie klocily do ktorej kwietniowki z bejbiskiem maja teraz leciec;-):-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
to ktora sie pisze, bo ja sie w kolejke chetnie ustawie;-);-);-);-)
hahaa..az poryczalam sie ze smiechu..to napewno te nasze bocki..a Ty Oska uwazaj bo pojedziesz w pierwszej koljnosci bo lecialy nad Toba...hehe

didi moja tesciowa tez sie smieje:-D, ale jeszcze do poniedzialku moglabym wytrzymac, az olkowi sie zastrzyki skoncza i moge jechac a co tam:-D:-D:-D:-D:-D a wogole to dzisiaj jakiegos powera mam, a te bociany to mnie tak optymistycznie nastawily, ze:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry