Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
a mnie zlapala melancholia...ogladalam zdjecia kolezanki corki i zaczelam ryczec jak bobr ze nasza jeszcze w brzuchu siedzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

podnosze glowe do gory, a nad moim domem leci normalnie watacha skrzeczacych bockow

bylo ich ze 300 napewno, a za ta nastepna i tez skrzecza jak cholera

hahaa..az poryczalam sie ze smiechu..to napewno te nasze bocki..a Ty Oska uwazaj bo pojedziesz w pierwszej koljnosci bo lecialy nad Toba...hehewitam sie z wami na chwilke i ide dalej, bo pelno dzisiaj ma pracy. u mnie super pogoda, wiec piore, sprzatam i juz sama nie wiem co mam ze soba zrobic. a wpadlam zeby wam cos opowiedziec normalnie dzisiaj odnalazly sie te bociany, ktore maja nasze dzieciaczki.
wyszlam przed dom wywiesic pranie i slysze jakis jazgotpodnosze glowe do gory, a nad moim domem leci normalnie watacha skrzeczacych bockow
bylo ich ze 300 napewno, a za ta nastepna i tez skrzecza jak cholera
mysle, ze sie klocily do ktorej kwietniowki z bejbiskiem maja teraz leciec;-)
to ktora sie pisze, bo ja sie w kolejke chetnie ustawie;-);-);-);-)
wiem kochana ale mam nadzieje ze po srodowym usg okarze sie ze bedzie cc....moze?Madzia_Singh Kochanie Ty masz termin na 26.04 wiec wyluzuj bo oszalejesz po prostu![]()
wez pod uwage ze moze byc nawet 2 tyg po terminie a mala i tak wyjdzie kiedy sama tak postanowi a Ty sie tylko umartwiasz!
moze Simran czeka na cieplejsza pogode?:-)