reklama

Kwiecień 2009

Osa kurcze weź tam z jednego boćka na Holandie przekieruj.;-);-)...... bo tutaj ni widu ni słyszu.......... chyba tylko pozostało mi na necie boćki poogladać :rofl2::rofl2:

U mnie też praca wre........ sprzątam z mężulkiem chatke.... i powiem Wam, że tak się angażuje że hohoho :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Oki zmykam troszkę podrygować !!!!

reklama
hehe Osa no to niezle Cie urzadzily...ja juz bym sie szykowala na Twoim miejscu,bo napewno pierwsza pojedziesz:-D
A ja bym chciala takiego jednego sobie zamowic ale tak jakos po swietach....najlepiej pod koniec kwietnia:-)

Witam się w piękną sobotę:-)
osa_24 do mnie też proszę skierować jednego;-)
Ja po wczorajszej wizycie załapałam pierwszy raz doła, prawie całą noc nie spałam. Nastawiłam się, że szyjki już nie będzie i do środy urodzę, a okazało się ze szyjka jeszcze jest. Pocieszyłam się tylko tym, że mały już napiera główką. No i nie jest taki mały bo waży już +-3800g. A jak jeszcze poczeka z wyjsciem to bedzie ponad 4kg i to mnie przeraża, bo będą musieli mnie więcej naciąć, lub może użyć kleszy :no: A ja się tak tego boję. Fakt, że gin powiedział, że w każdej chwili mogę zacząć rodzić, ale może się też przeciągnąć:baffled: Wizytę mam w czwartek i mam nadzieję, że już nie będzie tej szyjki:crazy:

moj m. wlasnie wpadl do domu i kazal mi sie klasc i juz nie sprzatac, bo on jeszcze nie gotowy jest:baffled::baffled::baffled::baffled:, a co mu trzeba do gotowosci sie go pytam, a on, ze 3 kraty browaru, a nie ma czasu, zeby do sklepu jechac:szok::szok::szok::szok::szok:

didi moja tesciowa tez sie smieje:-D, ale jeszcze do poniedzialku moglabym wytrzymac, az olkowi sie zastrzyki skoncza i moge jechac a co tam:-D:-D:-D:-D:-D a wogole to dzisiaj jakiegos powera mam, a te bociany to mnie tak optymistycznie nastawily, ze:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale jakby co to jestes gotowa ..na wizyte w szpitalu..:-D

Madzia..spokojnie bedzie wszystko ok..mala niedlugo sie pojawi..
mniw straszy.moja wlasnie sie napina jak jasna dupa...az krzyz mrowi.. szyjki nie mam..mikko w srodku az bardo miekko tylko rozwarcia brak wiec czekam na ksieznizke cierpliwie...

a moj syn juz szykuje sie na swieconke..i mowie mu ze moze z tata pojdzie a on mi dzisiaj mowi.." tata nie chidzie ( idzie) Ty chidziesz ze mna" haha.... okaze sie w praniu kto pojdzie

Witam:) ja po wczorajszej wizycie:) syn sie obrocil:) cale szcescie :) wypytalam sie takze o znieczulenie i nie ma zadnych przeciwskazan do zazycia wiec raczej wezme:)
martwi mnie tylko moje podwyzszone cisnienie 135/83 choc polozna mowi ze to normalne ale dzis jak sie obudzilam jestem opuchnieta na twarzy troszke czy wy tez macie z rana opuchlizne??
strsznie sie o to martwie:(

Sylwia Ty to masz super--mozesz wziac zoz ! u mnie to tylko za dosc duza dodatkowa oplata trzeba sobie zamowic anestezjologa:wściekła/y:
jesli chodzi o opuchlizne to ja mam na dloniach okropnie a twarz spoko

Blubell no wlasnie to jest jedyny plus rodzenia dzieci w uk :) tylko wiem ze musisz od razu o te znieczulenie prosic jak tylko zjwisz sie n porodwce bo pozniej powiedza ci ze z pozno tak jak mojej znajomem to powiedzieli:)
A tak w ogole to znajomej dzidzia znowu postnowila sie przekrecic glowka do gory w 39 tyg ciekawe jak to zrobila :) wiec teraz musi miec cc troszke jej zazdroszcze bo wie kiedy bedzie tulila dzidzie i moim zdniem to jest jeden z plusow cc:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry