reklama

Kwiecień 2009

reklama
kurde, a chcialam wlasnie napisac, ze najpilniej poszukiwany bociek to ten w olsztynie u gabi, a tu prosze:-D:-D:-D strasznie sie ciesze, ze gabi i jej corcia sa juz razem i sa bezpieczne:tak::tak::tak:. jeden juz wypelnil misje, a 299 jeszcze gdzies wiruje:-D:-D:-D to ktora nastepna?

hihi do mnie może przyleciec za tydzien:-)

mam chuste bebelulu udało sie odkupic od kolezanki po dobrej cenie, ale sie ciesze....jutro robie pranie wreszcie dzidziusiowych rzeczy...będą pachniec słoncem...wiosna...

A ja sobie nadal w pracy siedzę :confused2: Weszłam na chwilkę na bb sprawdzić czy Gabi coś pisała, a tu takie wieści, normalnie nie spidziewałam się!!! SUPER! Bardzo się ciesze, bo co jak co, ale bociek dla Gabi w 100% zasłużony!!! Teraz czekamy na dziewczyny, aż wrócą do domku!!!

Jeszcze boćków zostało cekawe która następna... ;-)

pozdrawiam

Hehe Ania ale masz wyczucie:tak:
Super wiesci!!!Tak strasznie sie ciesze,ze Gabi juz ma swoja malenka corcie obok siebie,bo szkoda mi jej bylo strasznie!Chyba te moje modlitwy cos daly:-) no i oczywiscie kciuki trzymane przez nas wszystkie!!!!:tak:
Ale jakos mi tak dziwnie,ze Gabi juz urodzila...hehe:happy:

Tak rodziła SN.Podobno około 2 godzin.ALe pewnie ona jak wróci to Wam wszystko opowie.Prosiła jeszcze zeby Was wszystkie pozdrowic.
Nawet nie wiecie w jakim bylam szoku jak sie dowiedzialam ze Gabi zaraz obok jest hihihihihi.

A ja po ktg skurcze bardzo delikatne.ALe rozwarcie sie ruszylo troszke i mam na luzne dwa palce.Polozna troszke jej pomogla ;-) Troche krwawie po tym ale powiedziala ze to normalne po badaniu i zeby sie niestresowac wogóle.Moze wkoncu sie ruszy i ten bociek jak juz w Olsztynie to i do mnie zaleci :-)

chwile mnie nie bylo, a tu takie wiesci:-)
super, ze u Gabi wszystko ok i ma juz dzidzie ze soba:-):-):-) teraz czekamy na jej powrot do domku i relacje;-)
a ja dzisiaj przeszlam sama siebie:baffled::szok: rano tak jak pisalam, poszlam polezec na lewym boczku, zeby uaktywnic juniora i obudzilam sie godzine temu:szok::szok::szok: czuje sie teraz taka zmieta, ze szok:zawstydzona/y:
osa widzialam, ze rozsylasz bociany:-D hi hi ja prosze o nakierowanie jednego do krakowa:-D hi hi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry