• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2009

reklama
witam sie z wami na chwilke i ide dalej, bo pelno dzisiaj ma pracy. u mnie super pogoda, wiec piore, sprzatam i juz sama nie wiem co mam ze soba zrobic. a wpadlam zeby wam cos opowiedziec normalnie dzisiaj odnalazly sie te bociany, ktore maja nasze dzieciaczki.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wyszlam przed dom wywiesic pranie i slysze jakis jazgot:szok::szok::szok::szok::szok: podnosze glowe do gory, a nad moim domem leci normalnie watacha skrzeczacych bockow:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: bylo ich ze 300 napewno, a za ta nastepna i tez skrzecza jak cholera:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
mysle, ze sie klocily do ktorej kwietniowki z bejbiskiem maja teraz leciec;-):-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
to ktora sie pisze, bo ja sie w kolejke chetnie ustawie;-);-);-);-)
ja zamawiam!!!!
no ewidentnie do Gabi leciały - ona urodziła 10.55 (jak tylko przyjdzie mój mąż to wstawie zdjęcia córci Gabi, bo ja do swojego tel nie mam kabelka)

My właśnie wstałyśmy, jakoś nas tak po spacerku i obiadku znużyło więc pospałyśmy troszkę. Pogoda dalej rewelacja:-):-):-):-).

Diabliczka83 współczuje takiej wizytacji na święta. Ja mam termin na 12 kwietnia, więc sama niedziela wielkanocna i co tu robić??????????????ani coś szykować ( i wogóle mi się nie chce), ani na cokolwiek się nastawiać, nie wiem kompletnie nie wiem co mam robić?, a jak wogóle mała się nie wykluje to będziemy siedzieć z mężusiem sami w domu bo do jednej mamy 100 km i do drugiej mamy 100 km. Chciałabym pojechać z jednej strony do mamy na święta, ale przecież jak nie urodzę to muszę 12 się zgłosić do szpitala żeby zobaczyli co i jak i zadecydowali czy zostaje czy wracam do domu, a jak zacznę rodzić u którejś z mamusiek to znowu wsiadać w samochód i pędzić na łeb na szyję do Szczecina. Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie jak oni nas odwiedzą z właśnym prowiantem na jeden dzień i tyle. Totalna beznadzieja:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Hejka!!!!
Ja miałąm takie rozwarcie i skurcze o godz 18.30 wzieli mnie z porodóki na sale ogólną a o 20.30 wieźli mnie z powtotem z rozwarciem 6-7cm. No i teraz od 9 dni jestem Mamą, Zuzanki.
Z niecierpliwością czekam na każdego kolejnego szkraba, bo tulić taka kruszynkę jest cudownie:)))))))

Ja wlasnie wrocilam z balkonu.Posiedzialam sobie i powygrzewalam sie troche:-)
A teraz mam ochote na kielbaske z grila:baffled: no ale nie bede mezusia meczyc,bo wiem ze strasznie jest zmeczony(przez ostatni tydzien schudl jakies 3-4 kg przez prace) i jeszcze pojechal odebrac jakies belki od stolarza,bo nam robil schody ale spieprzyl je i ojciec mojego K. sie z nim poklocil i stolarz powiedzial,ze olewa sprawe i nie bedzie dalej robil.No i teraz albo poszukamy kogos innego albo K. bedzie musial zrobic sam:baffled:A juz myslalam ze na swieta bedziemy miec oddzielne wejscie:sorry:Cos ostatnio mamy pecha...niedawno zepsula nam sie zmywarka,pozniej czajnik a teraz te schody(sprzet mamy nowy,bo chyba od pazdziernika):baffled:Juz dosc tego wszystkiego mam:eek:

Teraz bym cos porobila i zjadla ale zupelnie nie wiem co...w sumie mam nadal ochote na ta kielbase...:baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry