malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
osa oj ty nie strasz nawet
hi hi wtedy prawie na koncu bym byla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja zamawiam!!!!witam sie z wami na chwilke i ide dalej, bo pelno dzisiaj ma pracy. u mnie super pogoda, wiec piore, sprzatam i juz sama nie wiem co mam ze soba zrobic. a wpadlam zeby wam cos opowiedziec normalnie dzisiaj odnalazly sie te bociany, ktore maja nasze dzieciaczki.
wyszlam przed dom wywiesic pranie i slysze jakis jazgotpodnosze glowe do gory, a nad moim domem leci normalnie watacha skrzeczacych bockow
bylo ich ze 300 napewno, a za ta nastepna i tez skrzecza jak cholera
mysle, ze sie klocily do ktorej kwietniowki z bejbiskiem maja teraz leciec;-)
to ktora sie pisze, bo ja sie w kolejke chetnie ustawie;-);-);-);-)
no ale nie bede mezusia meczyc,bo wiem ze strasznie jest zmeczony(przez ostatni tydzien schudl jakies 3-4 kg przez prace) i jeszcze pojechal odebrac jakies belki od stolarza,bo nam robil schody ale spieprzyl je i ojciec mojego K. sie z nim poklocil i stolarz powiedzial,ze olewa sprawe i nie bedzie dalej robil.No i teraz albo poszukamy kogos innego albo K. bedzie musial zrobic sam
A juz myslalam ze na swieta bedziemy miec oddzielne wejscie
Cos ostatnio mamy pecha...niedawno zepsula nam sie zmywarka,pozniej czajnik a teraz te schody(sprzet mamy nowy,bo chyba od pazdziernika)
Juz dosc tego wszystkiego mam

dZiwne ze cie wypuscili przy tak częstych skurczachWitam ja od rana mam skurcze od 4:50 rano są co 10 minut czasami co 7 lub pięć byłam w szpitalu rozwaecie na 2 cm szyjka długa więc jestem z powrotem w domu no ale skurcze cały cas mam ...