Kochana dont worry,my po wizycie ''panstwowo'' tez jutro lecimy do luxmedu (90zl) .Pan doktor-arab nie do konca mnie ''zadowolil'';-) pomijajac fakt ze nie za bardzo wiedzialam o co mu kaman.Nic nie pokazal,kazal masowac stopki,i klasc caaaly czas na prawa strone glowke ( a co z lewa???

).I tak oto nasza nfzetowa wizyta wygladala.Wiec jutro szykujemy stowe i pedzimy prywatnie.

).I tak oto nasza nfzetowa wizyta wygladala.Wiec jutro szykujemy stowe i pedzimy prywatnie.
jestem sama z moją dwójką i jest ok, nie ma płaczu,są spacerki, zabawy i ciepły obiadek, w domku porządek - nie wiem jak to się dzieje;-)
;-) 
ale grubasek bedzie przy taki tepie tycia, a pojechala z nim wczoraj do pediatry bo myslalam ze moze pokarm trace dwa dni marudzil i tylko na cycu chcial wisiec, wiec mysle ze moze cos z moim pokarmem a tu taka niespodzianka no i ja wrocilismy od lekarza spowrotem zrobil sobie 3h przerwy w jedzeniu a matka wyszla na przewrazliwiona mamuske.
. Dwutygodniowy Iguś trafił do szpitala z wysokim poziomem bilirubiny i infekcją górnych dróg oddechowych. Ja z kolei, drugiej nocy, którą spędzałam przy jego łóżeczku trafiłam znów do szpitala bielańskiego z ostrym zapaleniem trzuski. Leżałam ponad tydzień, wyszłam ze szpitala 2 dni po Igusiu. Mały przez ten czas musiał być na butli ale po moim powrocie wrócił na cyca. Raz na jakiś czas jednak dokarmiam (1-2 dziennie) bo od czasu wyjścia ze szpitala jestem na diecie