malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
dzien dobry wszystkim:-)
ja dzisiaj troche dluzej pospalam i teraz glowa mi peka
a zaraz mamy jechac z mezusiem po prezenty mikolajkowe dla rodzinki, bo do tej pory kupilismy tylko mojemu najmniejszemu braciszkowi takie pierwsze swiateczne ubranko:-) ale slodziutkie jest:-) takie bialo czerwone z motywem renifera:-) ciekawe czy mu sie spodoba
hi hi co do reszty to jakos pomyslow jeszcze nie mamy konkretnych, tylko zarysy
najgorzej bedzie z siostra meza, ktora ma teraz 10 lat.. do tej pory myslelismy, ze dziewczynki w tym wieku to interesuja sie jakimis czarodziejkami i tego typu rozowymi gadzetami, ale ostatnio tesciu nas uswiadomil, ze to juz nie ten wiek
takze lalki, misie itd odpadaja, trzeba wymyslic cos bardziej ambitnego;-) nio i jeszcze my mamy ten problem, ze tesciu pracuje w firmie kosmetycznej, takze cala rodzina ma kosmetyki wszelkiego rodzaju za darmo, wiec to tez odpada i zawsze przed swietami jest problem..
nio a tak ogolnie to u mnie remontu ciag dalszy dzisiaj, ale cos mi sie wydaje, ze dzis juz wszystko skoncza, a jutro tylko wykonczenia beda robic:-):-):-)
Margaret80 nio to widze, ze przezywasz to samo co ja z tym remontem, ale pomysl jak bedziemy mialy ladnie na swieta i jak ladnie bedzie w mieszkanku na powitanie malenstwa:-) my wsumie ten remont planowalismy juz od dawna, ale jakos do tej pory nie mielismy motywacji, nio a teraz to juz trzeba bylo sie wziasc:-)
nio nic dziewczynki ja zmykam powoli, a wam wszystkim zycze milego i cieplego dnia, bo cos strasza dzisiaj brzydka pogoda:-)
ja dzisiaj troche dluzej pospalam i teraz glowa mi peka
a zaraz mamy jechac z mezusiem po prezenty mikolajkowe dla rodzinki, bo do tej pory kupilismy tylko mojemu najmniejszemu braciszkowi takie pierwsze swiateczne ubranko:-) ale slodziutkie jest:-) takie bialo czerwone z motywem renifera:-) ciekawe czy mu sie spodoba
hi hi co do reszty to jakos pomyslow jeszcze nie mamy konkretnych, tylko zarysy
najgorzej bedzie z siostra meza, ktora ma teraz 10 lat.. do tej pory myslelismy, ze dziewczynki w tym wieku to interesuja sie jakimis czarodziejkami i tego typu rozowymi gadzetami, ale ostatnio tesciu nas uswiadomil, ze to juz nie ten wiek
takze lalki, misie itd odpadaja, trzeba wymyslic cos bardziej ambitnego;-) nio i jeszcze my mamy ten problem, ze tesciu pracuje w firmie kosmetycznej, takze cala rodzina ma kosmetyki wszelkiego rodzaju za darmo, wiec to tez odpada i zawsze przed swietami jest problem..nio a tak ogolnie to u mnie remontu ciag dalszy dzisiaj, ale cos mi sie wydaje, ze dzis juz wszystko skoncza, a jutro tylko wykonczenia beda robic:-):-):-)
Margaret80 nio to widze, ze przezywasz to samo co ja z tym remontem, ale pomysl jak bedziemy mialy ladnie na swieta i jak ladnie bedzie w mieszkanku na powitanie malenstwa:-) my wsumie ten remont planowalismy juz od dawna, ale jakos do tej pory nie mielismy motywacji, nio a teraz to juz trzeba bylo sie wziasc:-)
nio nic dziewczynki ja zmykam powoli, a wam wszystkim zycze milego i cieplego dnia, bo cos strasza dzisiaj brzydka pogoda:-)

trzymaj się.
Oby dalej tak szybko czas zleciał... teraz w łóżku to chyba trochę dłużyć sie będzie.