reklama

Kwiecień 2009

To i ja sie witam.Weekend minął mi nawet nie wiem kiedy.Wczoraj u rodziców moich,dzis u teścia...i tak to nastał niedzielny wieczór.M pojechał po jakieś filmy na dvd bo w Tv nic wieczorem chyba nie ma.
U mnie tez Mikołaja nie było,chyba też byłam niegrzeczna,albo zabłądził może...;-)

reklama
u mnie był mikołaj :-) ale weekend również zleciał że nawet nie wiem kiedy... duuuzo sparw mialam i pewnie dlatego, zazwyczaj mi weekendy płyną leniwie.
A jutro jeszcze wiecej spraw nic wczoraj i dzis... łaaaa a juz co chwila sapię, szybko się męczę :-P

Hej,Aga dobrze,że z córcią lepiej:tak:
Ania,masz racje,pewnie nie trafił na to nasze wypierdkowo:-p
Chociaż dziwne,do dziecka trafił a do mnie nie:baffled:Koniecznie musisz do mnie kiedyś dotrzeć:tak:
A ja na allegro trochę pogrzebałam.Ulubiona kategoria-zabawki:rofl2:
A ja w nidzielę "czas homoru" czy coś takiego oglądam.Rozrywka wielkiego kalibru,bo sie przenoszę ze swojego legowiska na kanapę przed tv:-D
Ogólnie to ja za bardzo tv nie ogladam,nawet leżenie mnie do tego nie przekonuje,wolę sie w sufit pogapić:dry:
Spokojnej nocki.Buziaki.Pa.

witam sie w niedzielny wieczor:-)
humor juz mi sie poprawil, a to za sprawa mezusia:-) posiedzial, poprzytulam, pogadal ze mna i mi przeszlo:-)
jesli chodzi o psiaki to bez wizyty u weta napewno sie nie obejdzie i jutro popoludniu sie wybieramy, ale chyba dzis juz jest troche lepiej niz wczoraj..
a tak ogolnie to musze wam powiedziec, ze strasznie szybko mi ta niedziela zleciala:-) dzisiaj poodwiedzalismy rodzicow i moze to dlatego.. caly dzien praktycznie poza domem.. nio i musze wam powiedzic, ze mikolaj dopisal w tym roku:-) chyba bylismy z mezusiem grzeczni;-) nio wkoncu postaralismy sie rodzicom o wnuka:-D hi hi nawet do Maksymilianka przyszedl mikolaj i przyniosl mu przesliczne ubranka;-):-)
nio a teraz gorsze wiesci.. bylam odebrac wyniki badan i troche sie zmartwilam.. morfologia regularnie mi spada, takze pewnie anemia mnie nie minie (o ile juz jej nie mam), nio i badanie crp wyszlo duzo ponad norme:baffled: naszczescie jutro mam wizyte u gina i zobaczymy co on na to powie.. kurcze jutro pierwszy raz ide na wizyte sama, bez mezusia, bo do tej pory to zawsze mi towarzyszyl, a jutro wraca po urlopie pierwszy dzien i nie da rady sie z nikm zamienic na inna zmiane.. na szczescie zona taty ze mna jedzie, bo przejazdzka mpk mi sie nie usmiecha:baffled:
nio nic niewiem co tam jeszcze mialam napisac, wylecialo mi z glowy.. jak sobie przypomne to pewnie o tym napisze.. a poki co zycze wszystkim milego wieczorka;-):-)

hej kwietniówki:happy:

mi weekend minął jak zawsze czyli błyskawicznie, mimo, że wyjątkowo w sobotę wieczorem posiedzieliśmy w domu z bondem;-) - już trochę nie mogę się doczekać aż w świeta w domu się polenię:happy:

mikołajki udały się super - puściłam mężulka o ludzkiej porze na tenisa,a sama zabrałam synka do teatru, a potem przejażdżka tramwajem (pełen zachwyt) do parku, w którym karmiliśmy kaczki i skąd odebrał nas tatuś - po dniu takich wrażeń i opchaniu się garściami czerstwego chleba dla kaczek moje dziecie padło po 20 a my mielśmy przynajmniej dłuuuugi przyjemny wieczór:tak::-D

najgorsze, że nie mam jescze żadnych prezentów, ani nawet pomysłu na nie - oprócz prezentów dlka Maksa - na samą myśl o ich kupowaniu mi się nie chce - niecierpię chodzenia po sklepach i centrach handlowych, a robienie zakupów w weekend to już dla mnie najgorsza kara i wystrzegam się tego jak ognia :crazy:

ja co się da to też:-) - ale niektórych rzeczy nie potrafię np. naszych ubrań, kosmetyków, nie mówiąc o codziennych zakupach, które spadają na mnie

akwarium dla Maksa kupujemy na all z całym wyposażeniem - potem tylko w zoologu rybki i roślinki:-D

no i nie wszytko jednak na all sie opłaca np tor hotwheels tańszy był w Auchan:dry:

Ostatnia edycja:
witam w kolejny poniedzialek:-)
ja juz spac nie moge:baffled: wszystko mnie boli.. glowa, gardlo, a do tego mega katar:baffled: cos mi sie wydaje, ze tym razem to nie tylko zwykle przeziebienie, tylko angina:baffled: wczoraj wsumie jak sie kladlam spac to cos mnie w gardle drapalo, a teraz czuje sie tak jakby mi ktos mega klucha do gardla wlozyl:baffled: na szczescie ide dzisiaj do gina, takze odrazu mi powie co moge sobie na to wziasc, bo obawiam sie, ze lekow sie nie obejdzie..
nio nic, zycze wszystkim cieplutkiego dnia, bo u mnie poki co jest mega zimno:-)

reklama
Hejka!!!

Ja również witam z ranka i też spać nie mogę. Wstałam już godzinę temu ..... ale nie nudziłam się, bo poczytałam na forum weekendowe zaległości. :tak:

U mnie mikołaja też nie było jako takiego .. ale sama sobie kupiłam z tej okazji koszulę nocną, taką już do karmienia specjalną :happy: no i swojemu syneczkowi kupiłam body ( jedno ja wybrałąm, jedno mężuś).

Poza tym to weekend minął spokojnie, w sobotę byłam oglądać wózki i kurcze ciężko będzie. A w niedzielę byliśmy cały dzień na zakupach, ale ubierał się tylko mój W. , następna sobota jest na zakupy tylko dla mnie :-D

Miłej pobudki i dzionka!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry