Hej,mój M dostał od mikołaja malutką maskotkę nietoperza i oszalał.Jeszcze nigdy z niczego chyba się tak nie cieszył

Ukł. też się podobała.A slodycze zaniósl do kuchni i stwierdził,że będą na później

Łeb mnie boli,dosłownie cała noc nie spałam,ani minuty

O mnie ten święty też zapomniał.Może niegrzeczna byłam

Ale za to ten prawdziwy przyszedł o północy,bo mu "zimno jak nikt nie przytula" i został już do rana.W końcu nie każdy ma prawdziwego Mikołaja to nie będę narzekać
W sprawie wątku zamknietego,to wszystkie są w albumie rodzinnym i nie da ich się przenieść.Jeśli widziałyście,to była tylko pozostałość po przeniesionym wątku.
To na otwartym możemy założyć zamkniętą grupe społecznościową (któras z nas,nie admin).
A w ogóle to nie ma znaczenia gdzie jest wątek zamknięty,nie trzeba skakać po forum tylko sobie inaczej ustawić forum

Bo ja w pierwszej chwili nie zajarzyłam o co Wam chodzi.
U góry macie różowy pasek.Pierwsza zakładka to jest "panel użytkownika".
Ja nigdy nie wchodzę na ogólne forum bb,tylko właśnie bezpośrednio na ten panel (zapisałam ten adres po porstu).Jak wejdziecie na panel użytkownika to wyświetlą sie wszystkie wątki,w których brałyście udział i są nowe posty,bez względu na to w jakim sa dziale.Zresztą klikając na te ustawienia,po prawej stronie wyświtlaja się narzędzia forum.Tam gdzies jest lista supskrypcji.Wszystko sobie możecie ustawić.I potem wchodząc bezpośrednio w swój panel uzytkownika macie na jednej stronie wszystkie wątki z całego forum,które sobie dodałyście do subskrypcji.Zależnie jak sobie ustawicie,mogą się wyświelać te w których pisałyście,albo te w których pisałyście i sa nowe posty (ja tak mam),albo te które tylko podczytujecie,albo co Wam się podoba.
Ja sobie tak wchodze i mam zawsze swoje watki,które mnie interesują,z całkiem różnych działów,zamkniętych i nie,dlatego nie wiedziałam co przeszkadza,że zamknięty jest w albumie.Ale już zakumałam.
A zawsze jak już się swoje wybrane wątki obskoczy to wtedy można przejść na ogólne forum,zobaczyć czy coś ciekawego jest.
Na razie.