reklama

Kwiecień 2009

Hej dziewczyny!!

Powoli zbieram się na wizytę u położnej. Jak wróce to postaram się napisać co i jak.

Mam nadzieję, że to tylko na strachu się skończy i okaże się, że wszystko jest ok z moim syneczkiem, najcudowniejszym skarbem pod słońcem :happy:

i napewno tak bedzie:)czekamy na wiesci oczysiscie dobre bo zlych niebedzie:-)trzymaj sie kochana i odezwij zaraz po powrocie:)

jeśli chodzi o wątek zamknięty, to może jest taka możliwość, żeby go przenieść tutaj do forum "Kwiecien 2009"? Łatwiej byłoby nam się poruszać między otwartym a zamkniętym, bez przeskakiwania do albumu rodzinnego. Widziałam, że na innych miesiącach tak mają. Co Wy na to? I jak to wogóle można zrobić?

ja popieram

Niktosiaaa inchalacje z soli kuchennej powinny pomoc z rumianku niepolecam na katar, ja mam inhalator i non stop siedze przy nim jak mam katar ale w garnku tez kiedys robilam ponos najlepiej 1,5 szklanki soli na litr wody powinno wszystko wyciagnac

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a z samych chlorkow ci niepomaga bo ja to robie z samych chlorkow i mi pomaga, a co do olejkow to niewiem. A nawilzacz tez mam bo rano sie bydzilam zasmarkana wiec kupilismy i zaczelismy go uzywac i przeszlo, bedzie dobrze:-)

Witam serdecznie!!

Ale sie rozpisałyście już myślałąm że tego nie przeczytam:-D

Alka bardzo mi przykro z tego powodu że od nas "odchodzisz" ale mam nadzieje że chodziaż zagadniesz na forum od czasu do czasu i napewno będziemy cię wspominać:tak:

Koga, Kamile tymi teściami to sie wogólne nie przejmujcie ja też miłam problem, ale już mam to gdzieś i jak coś im nie pasuje i mają inne zdanie to wtedy mówie " Jeżeli ..... tak mówi to pewnie tak jest" i temat jest zamknety!! :-D

Gabi każda z nas ma gorsze dni nawet jak nie byłyśmy w ciąży to też tak było;-) taka już nasza natura:-D a w to że będzie DOBRZE to wogóle nie powinnaś wątpić BEDZIE I JUZ nie ma innego wyjścia i tyle!!!!
Ja przez pare dni też miałam cięży okres ponieważ dwie osoby z rodziny i znajomych były w ciąży ale niestety.....:-( i też mnie miałam handrę i głupoty mi do głowy przychodziły ale "dałam sobie w twarz" i się opamiętałam!!

BĘDZIE DOBRZE TO DLA WSZYSTKICH KWIETNIÓWECZEK W PREZENCIE OD ŚW. MIKOŁAJA!!!!:-D

Ok kończe już bo jakieś kopniaki dostaje od maleństwa i to już jest chyba znak że mam kończyć już prace.

Pozdrawiam

Hejka!!!

No wieści są mogę powiedzieć, że dobre. :tak:
Tzn nie do końca, ale moja położna bardzo mnie uspokoiła, powiedziała, że tylko dla mojego spokoju wysyła mnie do szpitala na jakieś specjalistyczne USG.
To USG będę miała we wtorek.

Powiedziała,że na tym etapie rozwoju dziecka, to nie jest nic niepokojącego, ale trzeba to sprawdzić i się upewnić na 100% żebym nie dostarczała dzidzi stresów.

Przy okazji posłuchałam jeszcze raz dzisiaj serduszka maluszka.... ale tak uciekał i się wypiął kręgosłupem, że aż mi troszkę brzuch zniekształcił. :-D

Więc dziewczyny jestem już spokojniejsza i idę coś zjeść bo od rana nie mogłam nic przełknąć. :happy2:

Buziaki!!!!

Niktosia,wrzuć do garczka garść majeranku i gotuj bez pokrywki,smierdzieć będzie,ale raz dwa odetka.Robiłam tak jak M był mały.
Nawilżacz super sprawa.Tylko mam 5 ...zesputych:dry: Więc się ostro zastanawiam,czy warto kupować.

reklama
Margaret,z tego co wiem to wszystkie wątki zamkniete na forum są w albumie rodzinnym i nie da sie tego inaczej zorganizować.
Jesli gdzies czytałaś to była tylko informacja,że watek jest zamkniety.
No,może się cos zmieniło.
Jak chcecie to się zaraz dowiem na górze;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry