Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No Madzia ja tez bede miala problem z moim mulatkiem,tym bardziej ze mamy slub cywilny...
Madzia_Singh Wybacz ze sie wtracam, tak was troche podczytuje od czasu do czasu. Jesli chcesz wziac ślub katolicki poszukaj normalnego ksiedza. Aby uzyskac ten sakrament twój przyszły maz nie musi zmieniac wiary, jednak o ile dobrze pamietam bedziecie musieli chodzic na nauki przedmałżeńskie i bedzie trzeba złozyc przysiege ze dzieci zostana wychowane w wierze katolickiej. Troche chore to ostatnie no ale w koncu Kosciół Katolicki... ( ps. wiem to z dosc pewnego źródła mianowicie od ksiedza który w tamtym roku o tym mówił jakie to KK udogodnienia zrobił) Ale poszperaj jeszczePrawda jest taka ze wszystko zalezy od podejscia ksiedza i mimo iz religja jest jedna to naginaja ja do własnego widzimisie.
A tak na marginesie to obie macie przykra sytuacje.
.Na przyklad ostatnio szukalam mieszkania do wynajecia i wlascicielka pyta kim on dla mnie jest--na to ja ze maz a ona "czyli ze jak tak normalnie poszliscie do urzedu jak NORMALNI LUDZIE??"