Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
ale w polsce to juz przesada tego rasizmukoga Nie ma kraju w którym nie spotkasz rasisty przynajmniej nie w europie ani w ameryce moze gdzies na wschodzie albo w afryce ale tak to raczej nie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale w polsce to juz przesada tego rasizmukoga Nie ma kraju w którym nie spotkasz rasisty przynajmniej nie w europie ani w ameryce moze gdzies na wschodzie albo w afryce ale tak to raczej nie
Hejka
My dzisiaj wprawdzie w domku ale mamy imprezkę przychodzą dwie pary w ciąży, jedna w 4 miesiącu a druga po terminie tydzień, mam nadzieję że nie zacznie się akcja porodowa u mnie w domu, hihi.
nie przejmujcie sie widze ze ona ma poglady mojej babci która "czarnuchów" ( przepraszam za określenie ) nie lubi mimo iż jej przeciez nic nie zrobili...

Ja krzątam się od rana po kuchni, bo u mnie dziś malutki 4 osobowy bal sylwestrowy:-) Szampan Piccolo juz na mnie czeka:-)
. Wiecie, że on też jest w ciąży? Przytył dokładnie tyle co ja (6 kg od początku) i wstaje w nocy na siusiu tyle razy co ja
Jeszcze żeby za mnie urodził... ;-)
[/URL]