• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hejka

Chciałam również życzyć Wam wszystkim, szczęśliwego nowego roku, żeby uśmiechy nigdy nie znikały z twarzy, i żeby spełniło się wszystko i czym każda z Was marzy.

My dzisiaj wprawdzie w domku ale mamy imprezkę przychodzą dwie pary w ciąży, jedna w 4 miesiącu a druga po terminie tydzień, mam nadzieję że nie zacznie się akcja porodowa u mnie w domu, hihi.

Teraz wybieram się jeszcze na zakupki, potem sprzątanko i kąpiel a potem mój osobisty fryzjer (córcia) wyprostuje mi włosy. Dobrze że mam sukienkę co nadaje się także na dzisiejszy wieczór.

No to miłego dzionka kochane

Hej dziewczyny.
U mnie od rana świeci słoneczko i lekki mróz - niestety bez śniegu :( Nocka nawet przespana nie licząc wstawania na siusiu. Samopoczucie świetne, zaraz jedzieny na zakupy. Imprezka u siostry M, więc mam tylko do zrobienia 2 sałatki. Będzie 10osób i tylko ja nie pijąca. Penie niezły ubaw z nich będzie hehe.

Witajcie

My rowniez Sylwek w domku...moze z sasiadami posiedzimy ..ale bedzie spokojnie...hehe..
moja dzisiejsza no super spalam cuuudie nawet tylko na siusiu wstalam tylko raz i cos mi sie wydaje ze ten cudny sen zawdzieczam goracemu mleku z miodem...ale w koncu wyspalam sie i nawet lepiejse czuje juz nie ta przeziembiona...no a dzisiaj za 2 godz. mam wizyte u gin...zobaczymy co powie ..USg ie bedzie ale hociaz dowiem sie czy wzystko pozamykane i serduszka posluham jesli poslucham

Cześć dziewczyny,
u mnie humorek dziś jak na sylwestra nie wiedzieć czemu trochę kiepski:-( Tak jakoś wszystko mi obojętne, ale mam nadzieję, że do wieczora mi się poprawi, chociaż nigdzie nie idziemy, sylwester w domowych pieleszach, ale może znajomi wpadną.

A dla Was:
Wszyskiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku 2009

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2009!!!​

nie przejmujcie sie widze ze ona ma poglady mojej babci która "czarnuchów" ( przepraszam za określenie ) nie lubi mimo iż jej przeciez nic nie zrobili...

To mi przypomina moją babcię. Jak wróciłam z holangii i oglądała zdjęcia, na których był murzyn to powiedziała "dziecko, a Ty nie bałaś się tych murzynów??" :baffled:

Ja krzątam się od rana po kuchni, bo u mnie dziś malutki 4 osobowy bal sylwestrowy:-) Szampan Piccolo juz na mnie czeka:-)

U mnie dokładanie to samo :-) Tylko ja mam TreleMorele Wiśniowe, bo Piccolo miałam ostatnio na urodziny brzoskwiniowy, a inne były już wykupione, więc tak dla odmiany ;-)

Humorek po siarczystym poranku się poprawia, więc do wieczora powinno być już dobrze, chyba, że mój M. będzie mnie dalej terroryzował mlekiem. Fuj :baffled:. Wiecie, że on też jest w ciąży? Przytył dokładnie tyle co ja (6 kg od początku) i wstaje w nocy na siusiu tyle razy co ja :-DJeszcze żeby za mnie urodził... ;-)

ja mam na dzis picolo truskawkowy:-)bedzie u nas para z dwojka dzieci wiec i my bedziemy mieli rozrywke i nasza Julcie:-)

a moj M wrecz na odwrót on chudnie od poczatku schudl 7 kg a ja przytyłam 5kg:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry