• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

reklama
nio i ja juz w domku:-) wsumie nic nie zalatwilismy dzisiaj i jestem troche zla, no ale coz zrobic jak wszystko czynne bardzo krotko..
odebralam wyniki badan i sama niewiem czy sie cieszyc, czy nie.. czesc jest dobra czyli toxo, glukoza, a z reszta gorzej:baffled: morfologia znow mi spadla, mocz tez cos nie tak i crp.. zobaczymy co lekarz na to powie w poniedzialek..
pozniej bylismy u tesciowej w odwiedzinach i troche wyszlismy wkurzeni od niej, bo zaczela gadac na temat psow, dziecka itd.. na co mezus jej powiedzial, ze jak jej sie cos nie podoba to wcale nie musi do nas przychodzic i tyle:baffled: nio i taki troche glupi klimat sie zrobil..
nio, a jesli chodzi o przygotowania do sylwka to ja zaczne chyba pod wieczor:baffled: okazalo sie, ze na smierc zaomnielismy, ze dziadek ma jutro imieniny i nie kupilismy prezentu i chyba czeka nas jeszcze wyprawa do sklepu jakiegos.. nio, ale maja przyjsc znajomi i cos musze przygotowac, tylko jeszcze nie mam pomyslu co:confused: pewnie jakas salatka, jajka faszerowane i pewnie mezus do wieczora tez cos sobie umysli;-)mam nadzieje, ze jakos sie wyrobimy..
Gabi a jak twoje wyniki?? odebralas juz??

hey kobitki!

kupiłam sobie dzis super bluzeczkę ciążową :-) i to na wyprzedaży!za grosze...

zaraz lece pichcic na sylwka zrobie paszteciki, kurczaczka i obowiązkowo picolo truskawkowe hihi

i też Życzę Wam (i sobie) Szczęśliwego Nowego Roku 2009!!!
Szczęśliwych i w miare bezbolesnych porodów!!!

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$
_________$$$$_____$$$$__$$$

Ostatnia edycja:
Hej,Malutka miło,że pytasz.Wyników nie odebrałam no bo jak;-)A chłop zapracowany,też nie odebrał:baffled:
Ty się nie przejmuj.Naprawdę trudno mieć w ciąży idealne wyniki,dobrze,ze te najważniejsze ok.:tak:

Hej dziewczyny!
To prawda Gabi, że w ciąży o extra wyniki trudno. Ja z Emilką miałam bardzo słabą morfologię, a całą ciążę miałam bezproblemową i urodziłam w 3 godz bez wysiłku, za to teraz niby wyniki ok, a ja siedzę na zwolnieniu. Mam nadzieję, że te wszystkie problemy znikną z początkiem nowego roku i wam tego życzę.
My sylwestra spędzamy w domku, bo od wczoraj Emilka jest na antybiotyku - ma chyba zapalenie oskrzeli . A mój M pojechał do sklepu, by kupić jadło na wieczór i zapomniał przy kasie o jednej reklamówce z zakupami. Pojechał tam teraz, ale myślę, że marne szanse:-(. No cóż, ale szampana nie zgubił.:sorry2:
Szczęśliwego Nowego Roku!!!

¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸¤**¨¨*¤.
*ღ¸¤*☆*
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU ☆*ღ¸¤*☆**ღ¸¤*☆*☆
¤*☆*☆ ¤*☆*☆
*  *  ☆*  * ☆ * *  *

_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$

Ja też dziś przy Piccolo truskawkowym :-) :-) :-)

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku kwietniówki :-) my spędzamy sylwestra w domu tylko we dwoje (edit: 2 + brzuszek :tak:), ale i tak zamierzam się dobrze bawić :-) czego i Wam życzę :tak:
Do "zobaczenia" w styczniu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry