• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

Wszystkiego najlepszego kwietniówki
w Nowym Roku.
Zdrowych dzieciątek w terminie !!!

A mojej sąsiadce Ani wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.:tak:Fajna data swoją drogą.

reklama
Kochane Mamusie !
w Nowym Roku chcialabym Wam zyczyc przede wszystkim milosci i szczescia,
niech Wasze dzieciaczki urodza sie zdrowe i piekne,jescze raz wszystkiego najlepszego!!!!
ps.no i niech te nasze szyjki sie w koncu uspokoja;)))

a u mnie na szczescie juz wszystko wrocilo do normy.Czy wy tez uwazacie ze bycie jedyna trzezwa wsrod lekko podpitych jest denerwujace??ja bylam wczoraj tak podbuzowana ze szok-rowno o 12 rozpetalam mega awanture z moim M. bo cos tam nie tak znowu zrobil :wściekła/y: wszystko mnie denerwowalo.A dzis czuje sie zmeczona tak jakbym milala kaca :baffled:-chyba od widoku alkoholu.Tak sie zastanawiam-moze to glupie ale wiecie tam dosc glosno grala muzyka--tzn jak na domowe warunki.I teraz sobie wymyslilam czy to przypadkiem nie zaszkodzilo maluszkowi????to chyba lekki schiz ale coz...
a poza tym to dzisiaj studniowka!!!!

ANIU STO LAT!!! WIELKIE BUZIOLE DLA CIEBIE Z OKAZJI TWOICH URODZIN!!! :-):-):-):-):-):-)

Ja też impreza przy piccolo hihi teraz pichcę obiadek wpadłam sie przywitac w tym nowym roku...:-)

ANIU WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI URODZIN:-) STO LAT W ZDROWKU, SZCZESCIU I POMYSLNOSCI:-)

nio, a my wlasnie wrocilismy z imienien.. objedzona jestem jak niewiem co, bo babcia cochwila mi podkladala jakies smakolyki.. nio i troche niewyspana, bo jakby nie bylo spalam 5 godz, krecac sie z boku na bok, z czego 2 byly w pozycji polsiedzacej, bo mezus z bratem nieoczekiwanie usneli na "imprezie" i nie bylo mowy, zeby dalo sie ich obudzic.. ale teraz juz do wieczora zamierzam leniuchowac.. gosci sie nie spodziewamy, w telefonie wycisze dzwieki i oddam sie slodkiemu lenistwu;-)

Witam się z Wami w Nowym Roku. :-)

Spędziliśmy Sylwestra we dwójkę + synek + nasza psica. Po bardzo dobrej kolacji obejrzeliśmy „Sztuczki“ (super film), o 12.00 złożyliśmy sobie życzenia, a synek dość długo dokazywał. To był bardzo udany Sylwester. :tak:Tylko moja psica była niepocieszona, strasznie boi się fajerwerków. :sorry2:

Aniu - wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, samych radości, spełnienia marzeń, spokojnego rozwiązania w kwietniu i zdrowego synka. :-)

Przeczytałam co przydarzyło się Sowie :-( i strach mnie obleciał, na szczęście tylko przez chwilę. Niby wszystko z moim synkiem w porządku, ale nigdy nie ma 100% pewności, pewność ma się dopiero po porodzie. :unsure: Z drugiej jednak strony nie można denerwować się tym co może a nie musi być, a żyć w strachu trzy ostatnie miesiące - to nie dla mnie, wykończyłabym się. Więc dalej wierzę, że wszystko jest tak jak być powinno. :tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :)

Ja w Sylwestra bawiłam się świetnie, szczególnie, że fajerwerki oglądałam z górki nad miastem :-) Niby tylko w domu z parą znajomych, ale było bardzo sympatycznie.

Bardzo współczuję Sowie, nawet nie próbuję sobie wyobrazić, co ona przeżywa. Ja podświadomie odliczam tygodnie do końca, już około 14. Najważniejsze, żeby dzieciaczki były zdrowe i tego wam wszystkim w Nowym Roku życzę.

reklama
malutka z krk23 ja przez 3 mc mam niższą morfologię i się przejmowałam co wizytę tym(miłam nie dużo niższą bo np. hemoglobina 11) i lekarz mnie w końcu opieprzył, że się przejmuję, bo to źle wpływa na dziecko. Powiedził, że większość kobiet w ciąży ma obniżoną morfologię. Powiedział, że źle by było gdyby mi hemoglobina spadła do 8, to wtedy mogłabym się martwić. Nie wiem jaką Ty masz. Ale nie martw się na zapas.
My z sylwestra wróciliśmy o 3, było wesoło :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry