• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

a ja uwazam ze jednak powiinysmy sie oszczedzac--ja tez (jak Madzia_Singh) do 24 tyg bylam okazem zdrowia.Moja lekarka mowila ze juz dawno nie miala takiej pacjentki (w ciazy czy nie):tak:
az tu nagle przytrafila mi sie ta feralna wigilia i okazalo sie ze moja fantastyczna szyjka postanowila sie skracac:crazy: i klops
takze laseczki nie biegajcie i zwolnijcie bo tak jak pisze Gabi-przed nami najtrudniejszy 3 trymestr
Czytalam co przytrafilo sie Sowie-to straszne i pomodle sie za jej anioleczki.Nie przestawaj miec nadziei i wszystko sie ulozy!!jeszcze przytulisz swoja kruszynke do serca --tego zycze w 2009!

reklama
Ma_Dunia moja psica aż schowała sie w szafie z strachu jak wrócilismy z pokazu ogni bidulka długo sie tuliła...

a ja znów pojadłam cos sobie za bradzo ostatnio dogadzam i ułatwiam zycie :-) do juterka -spokojnych snów!

witam w nowym roku:happy:

poimprezowaliśmy do rana:-) pospaliśmy do południa i spędziliśmy z m. miłe godziny w łóżeczku;-) - oj nie pamiętam już kiedy tak było! - chyba ze dwa lata temu, bo normalnie nie podrzucamy synka rodzicom:sorry2:

Ma dunia - zgadzam się z Tobą w 100%:tak: ja też staram się nie myśleć o najgorszych scenariuszach, choć wiadomo, że mam tę świadomość
i zwolnić też jakoś nie potrafię

..... nie chcę żebyście źle o mnie myślały, ale przez okres świąteczny przestałam nawet brać luteinę, którą zalecił mi lekarz - może to głupie, ale ja naprawdę jestem przeciwnikiem leków zwłaszcza w ciąży, faszerowania się chemią i sztucznymi hormonami - wrócę do luteiny jak wrócę do pracy, do żelaza w tabletkach też:sorry2:

malutka - ja mam hemoglobinę 7, myślę, że nie ma co się aż tak przejmować - dziecko z organizmu weźmie co potrzeba a niedobory raczej odbiją się na nas niż na dziecku :tak:

Hej laseczki! Z przyjemnością oderwałam się od przysmaków noworocznych. Mój M odzyskał zapomniane zakupy więc ucztowaliśmy do 2. Kupił tez Nalewke Babuni, kurcze jak ona mi pachnie. Nigdy nie miałam takiej ochoty na jakiegoś drinkusia, albo naleweczkę jak teraz, może to działa na zasadzie co nie można, to się chce hi hi:tak:
Buziaki

witam wszystkie kwietniowki
sylwester sie udal Julia poszla spac o 11 a dzieci znajomych troszke pozniej zato posiedzielismy sobie do 3, dobrze ze J lubi dlugo spac to moglismy sie wyspac pobudka byla dopiero po 11.
a co do zachowania psow to moja suczka mnie bardzo zaskoczyla poniewaz nawet niepisnela o polnocy spala sobie a jak mama do mnie dzwonila z zyczeniami to slyszalam jak ich pies wyl i skomlal.
tom noc mialam ciezka mlody mnie tak pokopal ze wszystko mnie boli a nad ranem mialam 3 takie strasznie pocne skurcze ze az w kregoslupie je czulam, dzwonilam juz do gina na kom. i kazal mi znowu nospe brac i jak sie powtorzy to odrazu przyjechac. Ide zrobic sniadanko, milego dzionka :-):-)
a i sniegu u nas nasypalo ale Julka jak sie obudzi bedzie miala radoche:-D

Cześć dziewczynki to znowu ja na moment i bez nadrabiania. Zdązyłam tylko zauważyć, że były urodzinki Ani więc wszystkiego dobrego kochana!!!

I oczywiście dla Was wszystkich spełnienia marzeń w Nowym Roku :tak:

Witam się z Wami biało i z przeziębieniam :wściekła/y: gardło mnie boli, katar i jakoś dziwnie w żołądku, idę poczytać co mogę wziąść .
Wczoraj poszliśmy na krótki spacer ale był taki zimny wiatr że zmarzłam trochę no i dziś skutki.

reklama
hey kochane wcinam sniadanko i piję kawkę-normalną nie zbożową-tyle mojej przyjemnosci, że zaczeła mi pachniec...i kusi....ale jedna dziennie to czysta przyjemnosc... :-)

koga ja mma podobne nastawienie do leków jak brałam luteine a wczesniej dufaston to miałams serdecznie dosyc - z jednej strony chciałam dobrze dla dziecka ale z drugiej takie faszerowanie się osłabiało mnie a tym samym i dziecko jak pzrestałma brac odczułma ulge teraz mam hopla na punkcie witamin i biore je codziennie ale tylko dlatego ze nie moge juz patrzyc na czesc owców i warzyw tak mi sie przejadła... zdaje mi sie że im bardziej naturalnie tym lepiej.

dzis czeka mnie pracowity dzionek więc później sie poudzielam więcej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry