a ja uwazam ze jednak powiinysmy sie oszczedzac--ja tez (jak Madzia_Singh) do 24 tyg bylam okazem zdrowia.Moja lekarka mowila ze juz dawno nie miala takiej pacjentki (w ciazy czy nie)
az tu nagle przytrafila mi sie ta feralna wigilia i okazalo sie ze moja fantastyczna szyjka postanowila sie skracac
i klops
takze laseczki nie biegajcie i zwolnijcie bo tak jak pisze Gabi-przed nami najtrudniejszy 3 trymestr
Czytalam co przytrafilo sie Sowie-to straszne i pomodle sie za jej anioleczki.Nie przestawaj miec nadziei i wszystko sie ulozy!!jeszcze przytulisz swoja kruszynke do serca --tego zycze w 2009!

az tu nagle przytrafila mi sie ta feralna wigilia i okazalo sie ze moja fantastyczna szyjka postanowila sie skracac
i klopstakze laseczki nie biegajcie i zwolnijcie bo tak jak pisze Gabi-przed nami najtrudniejszy 3 trymestr
Czytalam co przytrafilo sie Sowie-to straszne i pomodle sie za jej anioleczki.Nie przestawaj miec nadziei i wszystko sie ulozy!!jeszcze przytulisz swoja kruszynke do serca --tego zycze w 2009!

gardło mnie boli, katar i jakoś dziwnie w żołądku, idę poczytać co mogę wziąść .