szczesliwa
Fanka BB :)
normalni ludzie -to sobie pani wystawiła komentarz do swojej inteligencji... bo jak inaczej nazwac takie słowa?masakra!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
2 lata mieszkalam w uk i tez czasem bylam traktowana gorzej bo z rosji (tak tak moje kochane za granica polska rosja czy slowacja to jedno niestety) i nigdy nie pojme dlaczego ludzie tak mysla.Niestety boimy sie tego czego nie znamy a to tylko maly kroczek do nienawisci

muszę zacząć przeglądać rzeczy po synku
policyjny a problemy z rasizmem wcale nie mniejsze, ale baaaardzo chciałabym tam jeszcze pojechać, powłóczyć się poprostu

boze. a co ona myslala. pzreciez to tez czlowiek tylko inny kolor skory. ja pierdykam co za kraj.Na przyklad ostatnio szukalam mieszkania do wynajecia i wlascicielka pyta kim on dla mnie jest--na to ja ze maz a ona "czyli ze jak tak normalnie poszliscie do urzedu jak NORMALNI LUDZIE??"![]()
nic kompletnie nic!!! Był to dla mnie szok jak zawsze kupowałm wszytsko sobie miałam rozmiar 36/38 i rzdnych problemów a wczoraj dawali mi rozmiara 42 i nic z tego a jak chciałam coś dla kobiet w ciąży to nawet po mieszkaniu bym nie chodziła
a dzisiaj ide na Sylwestra na sale
wkoncu dzisiaj skoczyłam do sklepu drogi jak cholera ale cóż miałam zrobić
załamka
ale nic jeszcze naszczęscie coś kupiłam i jeszcze jestem w pracy tak do 11,00 i ide sie szykować 

W tv pewnie nic ciekawego nie będzie i pójdziemy spać przed 12,dziecko i tak rano wstaje,to po co na siłę siedzieć.Nie obchodzę w tym roku sylwka

hi hi
bedzie pewni pelno sukienek, ale takich w ktorych slon taki jak ja teraz smiesznie by wygladal