Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja do karmienia kupiłam wszystko z firmy Tommee Tippee: sterylizator, laktator, podgrzewacz, butelki i smoczki ospakajające. Butelki mają bardzo fajny i wygodny kształt oraz miękkie i w kształcie kobiecej piersi smoczki, mają też wentyl antykolkowy. Naczytałam się sporo dobrych opinii i na nie się zdecydowałam. Kupiłam też dwa smoczki uspakajające.Mam do was pytanie odnośnie smoczków i butelek: z jakiej firmy kupujecie? Słyszłam, że fajne są z Tommeee Tippee i zastanawiam się nad tą firmą.
Według mnie nie jest za wcześnie. ;-) Ja mam już 60% potrzebnych rzeczy, a i wózek muszę zamówić na dniach, bo czeka się 8-10 tygodni. Ja nie wierzę w przesądy i nie mam zamiaru za wszystkim biegać w ostatniej chwili albo zdawać się na gust kogoś innego.A dzis kupilysmy z mama wieeeelka siate ciuszkow dla juniorkaAle piekne!!! oczywiscie z taniej odziezy ;-) no ale same powiedzcie czy sie nie oplaca---ciuszki slodziutkie,piekniutkie baz zadnej plameczki i za 20zl calosc.Normalnie oszalalam takie cudenka.A w domu z tego powodu awantura bo M. stwierdzil ze to za wczesnie
i ze zapeszam i bla bla bla.Jak za wczesnie???A ja juz chcialam wozki wybierac...musze sie z nim o to jeszcze dzis poklocic
![]()

Nenius dużo zdrówka życzę. :-)U mnie ze zdrowiem nadal kiepskawo, kaszlę i katarzę się...cóż
Na zgagę, jak któraś z dziewczyn na forum napisała, rewelacyjne są migdały. Wczoraj wypróbowałam w postaci płatków i zadziałały cudownie.Ja dziś niewyspana… Późnym wieczorem rozbolał mnie, ząb, potem głowa a na sam koniec zgaga mnie dopadła, długo nie mogłam zasnąć, często się budziłam, a gdyby tego było mało złapał mnie jeszcze skurcz w łydce…![]()

Pojawiłam się na świecie 3 stycznia. :-)Ma_Dunia a kiedy masz urodzinki???Moze tak samo jak ja???
, no ale cóż.

A to dopiero poczatek.Weim ze zaraz napiszecie ze najwazniejsze dziecko i zgadzam sie z tym w 100% ale wiecie jak to jest..A wczoraj moj M.mnie po prostu rozwalil na kawalki.stwierdzil bowiem ze zaraz po urodzeniu juniorka zrobimy kolejne niuniu zeby mu smutno nie bylo.W zyciu sie tak nie usmialam.2 lata w ciazy---co to dla takiej supermenki jak ja.